Bláhová poprvé o bydlení s Krampolem: Usvědčily ji vlasy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bláhová poprvé o bydlení s Krampolem: Usvědčily ji vlasy

Bláhová se vyjádřila k bydlení s českým bardem
Bláhová se vyjádřila k bydlení s českým bardem (Miloš Schmiedberger)

Není to tak dlouho, co veřejnost spárovala zrzavou múzu Kateřinu Bláhovou (27) s bardem Jiřím Krampolem (84), po jehož boku se svého času četně objevovala ve společnosti. To, že by ale tvořili pár, oba dva vyvrátili. Jenže teď Kateřina vůbec poprvé promluvila o společném bydlení. Tak, kde je tedy pravda?

Všechny indície nedáno vedly k tomu, že Krampol našel štěstí po boku o osmapadesát let mladší herečky. Jejich vztah měl údajně potvrdit i Felix Slováček (79), který oba dva velmi dobře zná. Následně se vše svádělo na špatný výklad slova "přítelkyně", jak Bláhovou Krampol představil, a oba dva tvrdili, že jsou skutečně jen přátelé. 

Jiří Krampol: Štve mě, jak ze mě všichni dělají chcípáka

Video se připravuje ...

Existují ale i svědectví, podle kterých měla být Kateřina často přítomna v bytě Jirky, informátoři dokonce mluvili o tom, že spolu rozhodně bydlí. K tomu se Expresu vyjádřila i sama Bláhová. „Pan Krampol má podstatně mladší přítelkyni, která má podobné vlasy jako já, často si nás lidé pletou. Z toho mohly vzniknout i ty drby,“ překvapila novou skutečností, která celou situaci představila v novém světle. 

„S panem Krampolem máme normální přátelský vztah. Je to herec, kterého si vážím, strávili jsme spolu docela dost času během natáčení. Nicméně jsme spolu ani nebydleli, ani neměli jiný než přátelský vztah,“ doplnila také. 

Jiří Krampol 2 roky po smrti manželky: Uspali ho! Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
violka4
13. 4. 2023 • 12:01

Chytrá holka, přes známost se starcem se dostane do popředí zájmu a dědek sis myslí že ho miluje 🤣🤣🤣🤣bože ti chlapię jsou tupci ale na druhou stranu stranou si na sklonku života omakaji pěkný mladý maso

stoura
13. 4. 2023 • 05:53

Kdyby byl soudný a sebekritický, tak v důchodu byl už dávno!! Už vím, kde ten traktorista Jurečka bere ty nápady s výší odchodu do penze, takoví to jedinci jako je Krampol kterému je 84let, tomu jenom nahrávají!!!

Jana Nováková
12. 4. 2023 • 19:47

Jemu už se všechno plete,neumí dělat oslí můstky,skáče do řeči a nechápu jak mu všichni pochlebujou že umí říkat vtipy.Neumí,plete je směje se jim sám,konec vtipů i několikrát vysvětluje jako by lidi byli dementní.Pošlete do důchodu ,už je trapnej !!!

Alva
12. 4. 2023 • 17:06

Tak to je něco, přispívá mu na nájem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.