Krampol, Harapes a Pyško: Potají se vylepšují! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Krampol, Harapes a Pyško: Potají se vylepšují!

Speciální vyhlazování obličeje.
Speciální vyhlazování obličeje. (Foto Aha! – David Kundrát)

Starají se o svá těla i obličeje. Dohromady je jim taky už 226 let. „Lidi, kteří jsou ostatním na očích, by o sebe měli pečovat,“ říká herec Jiří Krampol (84) a kolega Alexej Pyško (66) přitakává. Kamarád Vlastimil Harapes (76) s nimi souhlasí. „Hlavně, když už mám odpor k pohybu,“ dodává baletní mistr.

Desítky let křepčil na jevištích. „Celý život jsem byl na nohou. Tady to udělají za mě,“ libuje si Harapes a dodává: „Masáž, na kterou jsem nikdy předtím nechodil, mě zničí na týden a chce se mi hned spát, nepotřebuju žádné prášky.“

Jako zbitý pes

Ani Alexej Pyško, jehož hlasem promlouvá u nás např. Bruce Willis (67), není zrovna fanda posiloven. Pobyt v pražských lázních Fenix je přesně to, co mu vyhovuje. „Jsem hodně líný člověk a přitom vím, že každý máme pro sebe něco dělat. Tohle je optimální. Po dvou hodinách odcházím od masérky jako zbitý pes,“ přiznává Pyško.

Nemá vrásky

Krampol je o sebe zvyklý pečovat už dlouho. „Není to žádná zženštilost. Když točíte seriál, půl roku vás mažou kvůli světlům krémem se zinkem. Vzpomínám si na spolužáka Vaška Sloupa, kterému potom tři roky mokval obličej, byl z toho zoufalý,“ říká herec.

Video se připravuje ...

Pravidelně dochází na masáže a čištění obličeje. V červenci mu bude 85 let a vrásky skoro nemá. „Na plastice jsem byl jen dvakrát. Nechal jsem si upravit horní víčka, protože jsem pořádně neviděl, a povislé tváře,“ přiznává Krampol.

Soulad těla

Lázně vede Marta Šuba, která hercům doporučuje nejen masáže, ale taky detoxikační procedury a lymfodrenáže. „Tělo má být celé v souladu,“ říká.

Přezdívka Bílý tesák

Krampola vždycky nadzvedne, když ho někdo kritizuje kvůli chrupu. „Nějaký chlap mi psal, proč mám tak bílé zuby. Tak jsem odpověděl, že si je kvůli němu nenechám za ty prachy udělat tmavě zelený, aby se mu líbily“ zlobí se herec, kterému přátelé říkají žertem Bílý tesák. Krampol si dopřává také vodu obohacenou o vodík. „Ona mi i chutná, a navíc detoxikuje tělo a vůbec pomáhá. O kysíku a jeho účinku jsem věděl, ale vodík mi dali až tady,“ dodává.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
16. 3. 2023 • 22:54

Krampol je starej dědek a dělá diblíka? Asi mu dost hráblo! Chodit skoro už nemůže, slova zapomíná a culí se, jak rozumu mdlého!

Inka
10. 2. 2023 • 11:36

...to je povyku, když na sobě vylepšují ženy.
Každopádně, machrovat v sauně, u estetického odborníka, maséra a a mít to zdarma,za reklamu a fotky
...😅
To jsou ubožáci. Hlavně Krampol, ten pořád kňučí kvůli penězům, poté se prodává na lůžku v nemocnici...
No jo, komedie CZ, kde tyto rádoby hvězdičky nezná nikdo dále, kde končí hranice Česka 😅😅😅

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.