Smutek v rodině Alexeje Pyška: Náhlá smrt sestry... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Smutek v rodině Alexeje Pyška: Náhlá smrt sestry...

Ani bratr Alexej netuší, co se jí stalo.
Ani bratr Alexej netuší, co se jí stalo. (Foto Aha! – Tonda Tran, Slezské divadlo Opava, ČT, ara)

Byli propojení, i když v dospělosti žili stovky kilometrů od sebe. Když Alexeje Pyška (66) přijali v Praze na DAMU, jeho sestra Karla (†62) udělala přijímačky na konzervatoř v Opavě. Odtud také přišla smutná zpráva. Karla náhle zemřela!

Nikdo na to nebyl připravený. „Je těžké, když vám zemře sourozenec o čtyři roky mladší než vy,“ posteskl si deníku Aha! herec a dabér. „Netušíme, co se stalo. Synovec žije v Kanadě, přiletěl teprve o víkendu, nyní řeší vše s úřady, pak budeme vědět víc. Nyní je jasné jen to, že šlo o rychlé úmrtí, nijak nestonala,“ dodal Alexej. 20 let bez divadla Karla sice byla profesí herečka, ale v roce 2003 se přestala opavskému divadlu, kde byla v angažmá, věnovat. „Měli rozpory a Kája odešla ve zlém pryč,“ prozradil její bratr. Na severní Moravě se další divadelní scény hledají hůř než třeba v hlavním městě. Karla neměla kam jít, herectvím se přestala zabývat...

Alexej Pyško: Jsem hodně líný člověk! Cvičí za mě jiní!

Video se připravuje ...

Hrála v Bakalářích i Četnických humoreskách

V mládí si Karla zahrála v jednom z bakalářském příběhů i v Četnických humoreskách, ale byla duší příliš vázaná na region, kde bylo televizních příležitostí pomálu. Do Prahy za bratrem nechtěla.

Alexej Pyško dostal pořádný ceres! Kdo a proč mu dal do těla?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.