Depresivní Prostřeno: Bydlení k pláči, smrt mámy a válka o děti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Depresivní Prostřeno: Bydlení k pláči, smrt mámy a válka o děti

Radčin byt působí bídným dojmem.
Radčin byt působí bídným dojmem. (FTV Prima)

V příštím týdnu se bude vařit na Vysočině. Soutěž odstartuje Radka, která má byt zařízený tak skromně, že hosté ani nevědí, v jaké místnosti se právě nacházejí. Budou kvůli nedovybavenému bytu bodovat míň než by bodovali v honosné vile? Co vše dokáže soutěžící ovlivnit? Radka se přizná, že její děti žijí u sestry. Hosté to považují za zvláštní, Radce se o tom ale nechce mluvit. Přitom je zřejmé, že je jen osudem těžce zkoušená a vnímají to i ostatní hosté.

Dvaačtyřicetiletá Radka přitom vystudovala Gymnázium Jana Nerudy – bilingvní sekce – studovala a maturovala ve francouzštině. Dále pokračovala ve studiu na UPOL – obor andragogika v profilaci na personální management, kde získala titul bakalář. Pracovala jako marketingový specialista a HR specialista. Nyní je na volné noze – OSVČ – a věnuje se marketingu, překladům a účetnictví. Má manžela Zdeňka. Má čtyři děti – dva kluky a dvě holky. Tři děti jsou bohužel v pěstounské péči. „Jsou u mý ségry a soudíme se mezi sebou," řekne k tomu pouze hostitelka.

VIDEO 1:

Video se připravuje ...

Nejmladší syn žije s ní a jejím manželem. Její máma Prostřeno! milovala a vždy jí říkala, že je škoda, že neumí vařit, že by se jinak mohla přihlásit. Umřela v říjnu roku 2019 a Radka se naučila od té doby trochu vařit a teď by jí ráda poslala do nebe zprávu, že už se přihlásila. Zatím neví, jak by s výhrou naložila, a ani si nemyslí, že by mohla vyhrát. Jako zábavu si pro své hosty připraví odezírání ze rtů. Tato jídla si vybrala, protože by si je sama ráda někde dala.

VIDEO 2:

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.