Prostřeno v domě hrůzy! Špína a bordel kam se podíváš | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Prostřeno v domě hrůzy! Špína a bordel kam se podíváš

Pro účely vaření a hoštění Petra vybere dům své kamarádky, který není zrovna vzorem čistoty.
Pro účely vaření a hoštění Petra vybere dům své kamarádky, který není zrovna vzorem čistoty. (FTV Prima)

Prostřeno! bude od pondělí ve Středočeském kraji a v Praze, kde se o hlavní výhru 60 tisíc a další tisíce v divácké volbě utkají čtyři ženy a jediný muž. A bude to pěkně pestrá sestava. Hned první večer proběhne dosti netradičně a komplikovaně.

První hostitelka se jmenuje Petra a pracuje jako servírka. Petra se sama stará o syna, se kterým žije v mini bytě, který se skládá vlastně z jediného pokoje, do kterého Petra hosty pozvat nechce. Pro účely vaření a hoštění Petra vybere dům své kamarádky. Jenomže její dům není v úplně ideální kondici. Když do něj hosté dorazí, budou v šoku!

Pro účely vaření a hoštění Petra vybere dům své kamarádky. Jenomže její dům není v úplně ideální kondici. Když do něj hosté dorazí, budou v šoku.

VIDEO 1:

Video se připravuje ...

Nejenže se jim dům líbit nebude, ale ani se v něm nebudou cítit dobře – kvůli nepořádku. Neoslní je ani Petřino menu, které jim připadá obyčejné, a ještě obyčejněji připravené. Odcházet budou z rozporuplnými pocity a neoblomí je ani to, když poznají Petřino skutečné bydlení. Večeře bude chaotická a moc si na ní nepochutnají. Zvlášť Veronika, která hostům oznámí, že je vegetariánka a maso jíst nebude.

VIDEO 2:

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.