Co se děje s Bohdalovou? Telefon zvedla, ale… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Co se děje s Bohdalovou? Telefon zvedla, ale…

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová ( David Kundrát, Martin Hykl )

Koncem listopadu byla Jiřina Bohdalová (91) převezena do Nemocnice Na Homolce, kde skončila na kapačkách. Jenže ... Aktuálně kolem populární umělkyně stále panuje pověstné ticho po pěšině. Co se děje?

Nebylo po ní ani vidu, ani slechu. To jejím fanouškům moc na klidu nepřidalo. Všichni předpokládali, že když byla před nedávnem herečka propuštěna do domácí péče, její zdravotní stav se zlepšil a z nejhoršího je venku. „Promiňte, ale já teď na žádné otázky odpovídat nehodlám,“ stroze pronesla Jiřina Bogdalová do telefonu pro TN.cz a zavěsila. Z jejího hlasu však mělo jít poznat, že se už cítí daleko lépe.

Jestli překročíte tuhle hranici, budu se muset bránit. Nejznámější hlášky Jiřiny Bohdalové

Video se připravuje ...

Před nedávnem se přitom ze široka rozpovídala, co vlastně stálo za její hospitalizací. „Je to kus těžkýho života, stoupla jsem prostě špatně a hnula se mi páteř. Je to bolestivý. Je toho na ženskou dost,“ okomentovala zdravotní trable pro televizi Nova. „Ano, cítím se už lépe, je to stále lepší," pronesla posléze na Super.cz.

Že populární herečka musela aktuálně zrušit většinu vystoupení je přitom pochopitelné. Potěšující je přitom informace, že paní Jiřinku prý budeme moct vidět na jejím milovaném jevišti už v lednu v divadle Na Jezerce! Herečce přejeme mnoho zdraví a především brzké uzdravení.

V mládí živila rodinu a otce jí zavřeli do vězení. Tajemství ze života Jiřiny Bohdalové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.