Babička za všechny prachy! Vnuci Bohdalové vrní blahem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Babička za všechny prachy! Vnuci Bohdalové vrní blahem

Jiřina Bohdalová s vnuky
Jiřina Bohdalová s vnuky (V. Staš a jeho archiv, archiv Blesku)

Jiřina Bohdalová (91) patří mezi nejvýraznější ikony českého herectví, na výsluní je bezmála 80 let! A i když ji v poslední době potrápily zdravotní problémy, už je zase v plné síle a pustila se do natáčení magazínu Hobby naší doby. 

Mohla by si užívat důchodu, to ale není její styl. Diváci její pořad milují, navíc nepůjde o špatně placený kšeft, což dává Jiřině dostatečný prostor, jak zaopatřit budoucnost své rodiny. 

V mládí živila rodinu a otce jí zavřeli do vězení. Tajemství ze života Jiřiny Bohdalové

Video se připravuje ...

Jiřina navíc ví, kam peníze výhodně uložit. Podle magazínu Báječná žena má na svém majetkovém kontě již několik nemovitostí. Kromě svého domku v Hostivaři, jehož součástí je i krytý bazén, vlastní horskou chalupu v Podkrkonoší. Nemovitost s rozlehlou zahradou nechala zrekonstruovat a vytvořila z ní parádní odpočinkové sídlo. Nedávno pro své vnuky, Marka a Vojtu, koupila dvouposchoďový dům v blízkosti toho jejího, aby měla své nejmilejší neustále nablízku.

V rodině navíc panují velmi vřelé vztahy, vnuci čas od času své babičce hrdě dělají doprovod na společenských událostech. „Jířa je legenda. Asi dlouho tu takovou legendu mít nebudeme. Neměla to vůbec jednoduché, té slávě a profesi obětovala strašně moc. Je to velká píle dostat se takto vysoko,“ prozradil například už dříve Vojta Expresu.

Jestli překročíte tuhle hranici, budu se muset bránit. Nejznámější hlášky Jiřiny Bohdalové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.