Týden vzájemného osočování a teď? Felix, Dáda a jejich jablko smíru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Týden vzájemného osočování a teď? Felix, Dáda a jejich jablko smíru

Felix a Dáda zakopali válečnou sekyru.
Felix a Dáda zakopali válečnou sekyru.  (Foto Aha! – Renata Matějková)

 Pozor, změna! Felix Slováček (79) má opět po svém boku manželku Dádu Patrasovou (67). Po týdnu hašteření. „Jsem rád, že nám Dáda přišla pokřtít dvojcédéčko Příběhy lásky. Náš společný příběh totiž trvá už čtyřicet let,“ dodal muzikant.

Dvojalbum je opravdu unikátní, mezi 50 songy totiž třicet z nich ještě nikdy na žádném nosiči nevyšlo. Felix Slováček pak romanticky vyzdvihl hlavně Dádinu píseň Rána sluncem spálená. Právě k té totiž spolu jako čerství manželé v 80. letech minulého století točili videoklip až na Kubě. Písnička Talent je zase přímo o jejich synovi Felixovi (39). „Je to hezká vzpomínka a klip k ní se mi také líbil,“ podotkl Slováček junior, který se také ujal role jednoho z mnoha kmotrů dvojalba.

Chybná oprava D1 za 28 mld.? Dáda hledá Felixe! Od oslavy nebyl doma. A Putin obvinil západ

Video se připravuje ...

Proč se hádali?!

Těsně po velkolepé oslavě svých osmdesátých narozenin v pražské Lucerně Felix Slováček zmizel. On tvrdil, že byl od té doby dvakrát doma a manželku informoval o tom, že se chystá do Františkových lázní, protože ji chtěl vzít s sebou. „Nic mi neřekl,“ tvrdila ona, když se následně objevila fotka Slováčka koupajícího se s kamarády v lázeňském bazénu. Nevěřila ani, že byl její manžel celou dobu jen v pánské společnosti, a označila fotku jen za kamufláž pro velkolepý mejdan...

Dagmar Patrasová na narozeninách Felixe: Přeju mu psychické zdraví!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
begonie
12. 5. 2023 • 11:18

Myslím, že lidé v současné době mají svých problémů dost a řešit Slováčka s Patrasovou fakt nemusí a hlavně je to trapnost nad trapnost.......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.