Přiznání Korduly Stropnické: Vnikla do Agátina šatníku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Přiznání Korduly Stropnické: Vnikla do Agátina šatníku!

Kordula Stropnická se sestrou Agátou Hanychovou.
Kordula Stropnická se sestrou Agátou Hanychovou. (Marek Pátek)

Ani nejmladší dcera herečky Veroniky Žilkové (61) si nemohla nechat ujít očekávanou premiéru filmu z dílny známého provokatéra Kamila Bartoška (38) alias Kazmy. A protože dresscode byl laděn do černé a žluté barvy, musela Kordula Stropnická (17) zavítat do skříně své starší sestry Agáty Hanychové (38).

Na premiéře zářila Kordula Stropnická po boku svého přítele Damiana. S ním oslavila první výročí a vztah si i nadále pochvaluje. „Máme bezproblémový vztah, zatím, musím to zaklepat, vychází nám to skvěle,“ prozradila serveru Super.cz mladá influencerka.

Krásná Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole

Video se připravuje ...

Kordula následuje trendy mladé generace a módu má v malíčku. Protože se však premiéra nesla v černo-žlutých barvách, kdy žlutá není její favorit mezi barvami, musela vyhledat pomoc sestry Agáty Hanychové. „Nemohla jsem doma nic žlutého najít, tak jsem zavítala do Agátinýho šatníku a začala jsem lovit. Našla jsem tyto žluté náušničky. Pomohla mi Mia,“ poradila si nakonec s módní šlamastikou Kordula Stropnická.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.