Královna Vánoc Mariah Careyová (54): Svátky bez chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Královna Vánoc Mariah Careyová (54): Svátky bez chlapa!

Mariah Carey se před Vánoci rozešla s partnerem
Mariah Carey se před Vánoci rozešla s partnerem (Profimedia, instagram)

Bez Mariah Careyové (54) by to snad ani nebyl prosinec, její hlas rozhodně během adventu slyšel úplně každý. Královna Vánoc však bude letošní svátky trávit bez partnera: Vztah s Bryanem Tanakou (40) po sedmi letech vyhasl...

O jejich rozchodu se už nějaký čas šuškalo, od listopadu po Bryanovi, dříve zpěvačině stínu, není vidu ani slechu. Zmizeli z její koncertní show, v níž tančil přes deset let, všichni viděli, že je Mariah skleslá a bez energie. Do Aspenu, kde tráví svátky již poněkolikáté, se pak vydala také sama. 

Mariah Carey v sexy reklamní kampani na vánoční spodní prádlo

Video se připravuje ...

Po sedmi letech pohádky je tedy vztah oficiálně u konce. Magazínu Page Six to prozradil zdroj blízký oběma umělcům. A důvod? Tanaka si ve svých čtyřiceti letech uvědomil, že by chtěl vlastní děti! O tom už ale Mariah nechce ani slyšet, sama vychovává dvanáctiletá dvojčata, syna Moroccana a dcerku Monroe. A v jejím věku už se navíc opravdu není čemu divit, podivné je pouze Bryanovo náhlé uvědomění.

Pozval ji Bílý dům

Trochu toho svátečního veselí přinesla popová ikona také do Bílého domu! Spolu se svými dětmi se setkala s prezidentem Bidenem (81) i viceprezidentkou Kamalou Harrisovou (59). „Měli jsme možnost pokochat se krásnou výzdobou a podělit se o trochu té vánoční nálady!“ pochvaluje si návštěvu Mariah.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.