Pagáčová u konce s trpělivostí: Už to stačí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Pagáčová u konce s trpělivostí: Už to stačí!

Patricie Pagáčová
Patricie Pagáčová (instagram.com/superstarcs)

Ne že by si to nemohla dovolit, ale je spíše toho názoru, že méně je více. Patricie Pagáčová (35) chce své dceři předávat hlavně radost z vánočního období jako takového. A přestože snad každé dítě prahne po velkém množství dárků, u herečky bude Ježíšek nadělovat poskrovnu.

Důležitá je rodinná pohoda. Na tu se tyto Vánoce herečka Patricie Pagáčová těší nejvíce. Hlavu si nelámala ani s pečením, ani s přehnanými nákupy. „Vlastně nedělám nic. Letos dokonce ani nepeču. Mám dárky a to je všechno. Ale hlavně se letos hrozně těším, protože Bibi už to vnímá, telefonovala Ježíškovi,“ přiznala Pagáčová v rozhovoru pro Super.cz.

Patricie Pagáčová má jasno: Druhé dítě je ve hvězdách!

Video se připravuje ...

Co ale během zimních svátků nevítá, je stromeček zasypaný dary. Jednak je hereččina rodina početná, jednak v tom nevidí smysl a nechce svou dceru zahlcovat jen pro pocit bohaté nadílky. „Letos už jsem se snažila redukovat aspoň ty pro Bibi, protože jak je nás moc, tak už jeden od každého stačí. Doufám, že to všichni dodrží, protože to dítě si to neužije, je to škoda peněz a rozmazlování,“ myslí si Pagáčová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.