Tomáš Klus ohlásil konec! Sáhnul jsem si na svoje limity | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Tomáš Klus ohlásil konec! Sáhnul jsem si na svoje limity

Tomáš Klus se svou skutečnou dcerou Josefínkou.
Tomáš Klus se svou skutečnou dcerou Josefínkou. (FTV Prima)

„Chvíli jsem ji zvažoval, ale z časových důvodů, protože toho bylo fakt hodně a já si sáhnul na svoje limity, chci být nějakou dobu víc v klidu a soustředit se na hudbu,“ oznámil ukončení účinkování v televizních seriálech Tomáš Klus (37).

 

Jenže zatímco si tatínek naordinoval od natáčení pauzu, desetiletá dcera Josefína se na herectví vrhla se vší vervou! „Jsem rád, že jsem jí to dopřál, namísto toho, abych jí to zakázal, ačkoliv je to pro mě jako rodiče těžké, protože vím, že herci to nemají jednoduché. Pořád jsou pod nějakým hodnotítkem. Neustále někdo není spokojený s tím, jak vypadají, co dělají. Ale měli jsme o tom spolu diskusi. Říkal jsem jí, že když bude potřebovat pomoc, jsem jí k dispozici,“ okomentoval zpěvák její účinkování v seriálu Zalez do spacáku.

Tamara a Tomáš Klusovi: Zvláštní úchylky při jízdě auty!

Video se připravuje ...

„Máme štěstí, že škola, do které Josefína chodí, je hodně postavená na propojování – jak dětí napříč ročníky, tak rodičů. Takže tam vznikla jakási komunita a vlastně velmi přející prostředí, ve kterém se Josefíně okolí vždycky snažilo dávat najevo, že to, co dělá, je super. Podobně, jako když kluci hrají fotbal, je to úspěch všech a ne jenom jednoho týmu. Jsem za to rád,“ libuje si na iDnes.cz pyšný táta s tím, že se Josefínka touží dostat na konzervatoř a proto se pilně věnuje tanci a učí se na piano. 

Jedinečný duel v Blesku: Expertka Kalhousová a zpěvák Klus o válce s Hamásem 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Květoslava Kornasova
21. 4. 2024 • 11:34

Tomáši jsi v pohodě a srdce ❤️ máš na pravém místě škoda že žiješ v této prokleté zemí a musíš trpět závisti a zbabělosti

hejhej
20. 4. 2024 • 15:56

Klus není ani dobrý herec, ani hudebník. O sobě dává vědět jen svými stupidními názory na politiky

Inka
20. 4. 2024 • 04:32

SITCOM Klus pokračuje. 🤣 To jeho prohlášení je jako když Ekobio“ Klusovi jezdili nafťákem a s dětmi svačili v Mekáči...káže vodu a pije víno, spotřebovává hektolitry nafty...
a jak jinak, geniální dítě geniálních rodičů...🤣🤣🤣

Uživatel_5513200
19. 4. 2024 • 22:19

Pokud ten slizoun opravdu zmizí, potom mi nezbývá, než oživit známou větu Franty Venclovského po zdolání kanálu La Manche v červenci 1971 - ,,Já su tak šťááástnej!!!"

rydlo
19. 4. 2024 • 20:14

To je dost, snad zmizí také i starší pořady z obrazovky, kde si Klus hraje na herce! Nedalo se na něj podívat bez blicího reflexu! I několik pohádek bylo zprzněno jeho „herectvím"!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.