Dcera Michala Suchánka: Konec v ZOO! Krádež a rvačka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dcera Michala Suchánka: Konec v ZOO! Krádež a rvačka

Táta Michal v ZOO zůstává.
Táta Michal v ZOO zůstává. (Foto FTV Prima)

Po třech letech řekla finito. Berenika Suchánková (27) dala ze seriálu ZOO, kde hrála veterinářku, výpověď. Dcera Michala Suchánka (58) se chce více věnovat zpěvu. Scenáristé jí tak připravili vyhazov za objevenou krádež!

Naštěstí šlo o zlodějnu, která měla na počátku dobrý úmysl. Kradla totiž léky, aby pomohla jiným zvířatům.

Zaskočily kaskadérky

Jelikož zoologická zahrada bez veterinářky být nemůže, nastoupila do seriálu už před pár týdny nová postava. Herečka Eliška Brumovská (28) je nadšená, udělala tím velkou radost svým prarodičům, kteří ZOO pravidelně sledují. Sice se musela s Berenikou před kamerou poprat, ale většinou za ně zaskočily kaskadérky.

V seriálu ZOO nastane dramatické střídání stráží. Berenika Suchánková odchází a přichází Eliška Brumovská

Video se připravuje ...

Dojemné odcházení

Nejsmutnější ovšem bylo loučení s kolegyní Pavlou Tomicovou (61). „Natáčení s Pavlou bylo vždycky příjemné, byla mi tou největší oporou a podporou,“ přiznala Berenika. Proto jim oběma bylo během natáčení scén, kdy třeba Tomicová na Suchánkovou křičí, dost nepříjemně. „Máme se opravdu moc rády. Vždycky po obraze mě Pavla objala a dala mi pusu na čelo. Bylo to dojemné. Navíc když jsme nyní věděly, že odcházím,“ dodala seriálová doktorka od zvířat.

Míša Pecháčková... Randí s Haďákem?

Hvězda seriálu ZOO Míša Pecháčková (20) řečená Sid si dala na sociální síť fotky s kolegou Šimonem Bilinou (28) alias Haďákem a napsala k nim mnohoznačnou větu: „Co se škádlívá, rádo se mívá...“ Těmhle dvěma už diváci fandí od počátku. Moc si přejí, aby vztah ze ZOO vstoupil i do jejich soukromých životů. „Překrásný pár. Láska na první pohled,“ píší diváci v ohlasech. Udělají jim Míša se Šimonem radost?

V seriálu ZOO musela Michaelu Pecháčkovou nahradit kaskadérka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.