Velké zklamání! Gránský doma žehlí průšvih | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Velké zklamání! Gránský doma žehlí průšvih

David Gránský naštval svou manželku Nikolu.
David Gránský naštval svou manželku Nikolu. (Archiv Blesku)

Pracovně herec a moderátor David Gránský (31) přes léto zvolnil a věnoval se především rodině. S tou měl nyní ještě plány, které nakonec musel zrušit kvůli nabídce, jež se neodmítá. Doma bylo ale kvůli tomu zle.

Finále Dívky roku by nebylo kompletní bez Davida Gránského, který již sedmým rokem vrchol soutěže moderuje. Jenomže do letošního termínu hodil vidle rodinný harmonogram, který jasně ukazoval, že v tomto období má jet Davidova rodina na dovolenou. Kompromisy v tomto případě nebyly možné. Bylo to buď to, nebo to. Výjimečně a zcela překvapivě ovšem zvítězila práce nad soukromím.

Takové rozhodnutí pochopitelně nepotěšilo manželku Nikolu. „Řešili jsme to několik večerů, kdy nechtěla věřit tomu, že nepojedeme kvůli jedné akci. Ale pro mě je důležitá, je to taková tradice. Nakonec sama napsala organizátorce, že to tedy dělat budu. Pojedeme někdy v listopadu nebo v prosinci,“ uvedl Gránský v rozhovoru pro Super.cz.

Přes prázdniny ale rodina o Davida nepřišla. Hvězda ZOO si totiž uvědomila, že čas plyne velmi rychle a vzpomínky na zážitky s rodinnou jsou cennější než hodiny strávené v seriálovém ateliéru. A tak se Gránský rozhodl povolit pracovní uzdu a více se zaměřil na své blízké.

Kde skončí kokain za miliardy? Sebevražda ochranky prezidenta. A Gránský o konci

Video se připravuje ...

„Naposledy jsem točil ZOO 12. června, pak jsem sice několikrát odjel na Slovensko na Talent, ale měl jsem dlouhé prázdniny, které jsme si užili. Byli jsme v Řecku, v Barceloně, dělali jsme doma spoustu grilovaček, užívali jsme si sami sebe a baráčku,“ dodal spokojeně David Gránský, jenž se do ZOO vrací až zkraje října.  



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.