Gránského problémy kvůli ZOO: Babičku Davida deptají sousedé | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Gránského problémy kvůli ZOO: Babičku Davida deptají sousedé

David Gránský v seriálu ZOO
David Gránský v seriálu ZOO (FTV Prima)

V seriálu ZOO si Černého Petra, co se role záporáka týče, vylosoval David Gránský (30), kterému tyto role nejsou cizí. Pravdou ale je, že on sám i okolí z chování seriálového Alberta nadšený není. A zatímco on jako herec to vnímá hlavně jako práci, někteří si vlastnosti jeho seriálové postavy berou až příliš osobně…

Jakmile David Gránský nasadí masku Alberta, nemohou se od něj očekávat milá slova. Proto herec před natáčením provádí preventivní opatření. „Mám tendenci se předem nebo po odtočení dané scény omlouvat. S Albertem teď trávím hodně času a chvilku musí odeznít, když jedu domů z ateliéru. Albert má práci v zoo rád, ale občas musí vyšplhat po něčích zádech a morální zásady jdou stranou,“  přiznal Gránský v rozhovoru pro Super.cz.

Michaela Pecháčková v ZOO sejde z cesty

Video se připravuje ...

Příznivci seriálu si mnohdy vlastnosti postav spojují s těmi, kdo je ztvárňují, což na ně i jejich okolí může mít v reálném světě neblahý dopad. Chování seriálového záporáka tak odnáší třeba i hercova babička. „Je z malého města, a když jsem hrál hodného Matyho z Modrého kódu, tak za ní všichni sousedi chodili, jak má šikovného vnuka. Teď chodí a říkají, jak jsem neuvěřitelně zlý,“ svěřil se výše zmíněnému serveru Gránský, jenž doufá, že lidé umí stále rozeznat fikci od reality.

Trapněji se David Gránský v životě necítil. Takhle ho v primácké show potrápila jeho vlastní žena

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.