Ženatý Gránský v úzkých: Pro radu šel k Brzobohatému! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ženatý Gránský v úzkých: Pro radu šel k Brzobohatému!

V ZOO hraje také seriálový matador David Gránský.
V ZOO hraje také seriálový matador David Gránský. (Foto FTV Prima)

Ačkoli je herec David Gránský (29) již přes devět let šťastně zadaný, v seriálech obvykle ztvárňuje lamače srdcí. Ani v novém seriálu se této nálepky nezbaví. Že by mu to ale zrovna dvakrát sedělo, to se říct nedá. V reálu to má totiž úplně opačně. 

Z nemocnice do zoo - na první pohled se může zdát, že se takto odlišným seriálovým prostředím rozšíří herecká škála Davida Gránského, ten se ovšem nálepky věčného svůdníka snad nikdy nezbaví, a to ani v seriálu ZOO. Tam sice ztvární po boku Veroniky Freimanové (66) jakožto ředitelky zoo roli vedoucího marketingu a PR, charakterově je ale tato postava víceméně směsicí těch z předešlých televizních projektů.

Postava Alberta Poláka je prototypem záletníka, k němuž má herec v reálném životě velmi daleko, a proto je i tato role pro herce výzva. „Vzhledem k mému dlouholetému vztahu je to protiúkol. Je to náročnější, mám tam několik vztahů. Ještě to není v televizi, ale budu tam mít několik poměrů se ženami. A zjistil jsem, že už neumím flirtování, pomrkávání. Natož takové to úchylné, oslizlé flirtování. Strašně se u toho stydím,“ prozradil herec v talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...

S partnerkou, optičkou Nikolou, jsou manželé přes dva roky, a pokud se říká, že práce a vztah se nemají míchat, pro tento pár to zřejmě neplatí. A nestěžují si. „Stará se mi o termíny, protože je zodpovědná. Ondra Brzobohatý mi před lety, když jsem se mu svěřil, že diář moc nezvládám a že se bojím, že na něco zapomenu nebo si dám dvě povinnosti na stejný čas a je jen otázka času, kdy se to pokazí, doporučil, abych si na to někoho našel. Když jsem zjistil, kolik by taková paní nebo pán na správu diáře přišli, moje žena řekla, že se o to radši bude starat sama a za ušetřené peníze pak někam pojedeme na dovolenou,“ vysvětlil David Gránský, jak napsal web ženy.iprima.cz.

Blesk Podcast: David Gránský promluvil o natáčení Tvoje tvář... Proč nechtěl ztvárnit Michaela Jacksona?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
11. 2. 2023 • 21:12

No to si vybral toho pravého, mamánek, víc a víc nevkusně oblečený dívkař! Kdyby Brzobohatý neprznil bezva filmy a nedělal z nich Muzikály, to je hnus! On se chová, hůř, jak puberťák, nikdy nebude frajer, jako byl jeho táta! Chytrej, jak malovaný sáně!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.