Drama ve vlnách Jadranu! Po Kubelkové v problémech další kráska | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drama ve vlnách Jadranu! Po Kubelkové v problémech další kráska

Kubelková s dcerou Karolínou na Jadranu.
Kubelková s dcerou Karolínou na Jadranu. (Pavel Machan, Marek Pátek, FTV Prima)

Tvůrci seriálu Na vlnách Jadranu přitvrdili. Soud udělal Cher čáru přes rozpočet: Válka v rodině!. Pavlína Němcová (51) dopadne hůř, zaplatí za potápění životem. „Hrát mrtvolu není nejpříjemnější,“ svěřila se modelka.

U moře, kam jede s manželem na druhé líbánky, čeká velkou romantiku. Jenže taky zatouží objevit podvodní svět. Odtud se už ale živá nevynoří. Jde o malou roli a nic moc kšeft, přesto ale byla modelka z natáčení nadšená. „Není to složité hrají. Ležíte a nehýbete se. Podmořské záběry za mne naštěstí točila dublérka. Nemám s potápěním zkušenosti, mám raději sporty na suchu,“ přiznala Pavlína.

Holky na víně: Pavlína Němcová

Video se připravuje ...

Fešáka jen zahlédla

Na Brači Pavlína nejvíce točila s Matějem Hádkem (48) a libovala si, že si vzájemně padli do noty. „Rozumíme si, co se životních hodnot týká,“ vysvětlila spokojeně. Ovšem vyhlášeného slovinského fešáka Sebastiana Cavazzu (50) jen zahlédla na lodi, žádnou společnou scénu jim scénář nepředepsal. „To už mne jen jako mrtvolu převáželi,“ podotkla ještě Pavlína k jediné chvíli, kdy se jejich seriálové cesty protnuly.

Žádné polehávání!

Krásná Pavlína původně plánovala, že by si po natáčení trochu orazila a prohlédla si místní pláže. „Myslela jsem si, že bych si dala třeba dva dny navíc, užila si to soukromě, ale bohužel... Měla jsem zase jiné pracovní povinnosti,“ svěřila se Němcová. „Takže jsem vždy musela pendlovat a byla jsem doslova v letu!“ dodala.

Topmodelka Pavlína Němcová: S doprovodem, který by mohl být její syn!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.