Krásná modelka Pavlína Němcová: Točí na pláži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krásná modelka Pavlína Němcová: Točí na pláži

Pavlína Němcová
Pavlína Němcová (Blesk:Renata Matějková)

Práce snů v místě, kam jiní jezdí na dovolenou. Modelka Pavlína Němcová (50) přijala roli v právě na

Přitažlivá dlouhovláska představuje českou turistku. Prochází se po kolonádě podél Jaderského moře. Vzpomínka na Edith Filmovým fanouškům se jistě vybaví scéna z oscarového filmu Edith (2007), kde na mořské pláži zpovídá nejslavnější francouzskou šansoniérku v podání Marion Cotillardové (47). „V Edith Piaf byla moje rolička americké novinářky strašně krátká, ale výrazná. Jsem za ni vděčná, protože mi otevřela spoustu dveří, navíc jsem v ní měla společnou scénu s oscarovou herečkou,“ vzpomíná česká kráska. Od té doby se objevila ve více než desítce filmů a televizních seriálů. Zahrála si v celovečerních snímcích Případ nevěrné Kláry (2009) nebo Po čem muži touží 2 (2022), televizní diváci ji mohli vidět v Ordinaci v růžové zahradě 2 i V.I.P. vraždách.

Na ni si jen tak nepřijdete: Tuhle vysokou školu vystudovala Pavlína Němcová

Video se připravuje ...

Tlumočnice

Otce s dcerou si v seriálu Na vlnách Jadranu zahrají Maroš Kramár (64) a Sara Sandeva (25). „Moje balkánské srdce jásá, dokonce tu některým kolegům dělám tlumočnici,“ pochvaluje si rodačka z Makedonie. Její seriálový táta Maroš je zase rád, že se může o pauzách i vykoupat v moři. „Domů do Bratislavy mi to trvá sedm osm hodin,“ říká Kramár s tím, že mu role alkoholika Slávka vyhovuje.

Hádek se nesmí spálit

Představitel českého policisty na Jadranu Matěj Hádek (47) si musí dávat bacha, aby se nespálil. „Raději mám natáčení na jaře, na podzim a v zimě. Díky mému fototypu je léto trochu horší,“ říká mezi záběry herec a do toho poodhaluje, co ho na chorvatském pobřeží čeká. „Jan Zach utekl sám před sebou do Chorvatska, bude tu pomáhat místní policii s českými turisty. V práci je precizní a zásadový,“ popisuje svou seriálovou postavu.

Topmodelka Pavlína Němcová bilancuje: Vztahy po nevydařeném manželství nevyšly kvůli mně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.