Bolest Pavlíny Němcové: Ztráta nejbližších bodá jako nůž | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bolest Pavlíny Němcové: Ztráta nejbližších bodá jako nůž

Pavlína Němcová pochovala v minulém roce oba rodiče.
Pavlína Němcová pochovala v minulém roce oba rodiče. (Foto: ara)

Za minulým rokem udělala čáru spousta lidí. Z paměti by ho nejraději vymazala i modelka Pavlíná Němcová (48), která v něm přišla o oba rodiče. Jak se vyrovnává s těžkou a bolestivou ztrátou?

„Poslední rok byl pro celou moji rodinu velice tragický, protože mi bohužel odešli oba rodiče. Na to nemám nejlepší vzpomínky a mít nebudu po zbytek života,“ přiznala smutně Pavlína Němcová v rozhovoru pro Super.cz. Odchod tatínka byl velmi nečekaný - před covidem se těšil dobrému zdraví. Onemocnění koronavirem nakonec bohužel podlehl. Modelčina maminka ho krátce po jeho skonu následovala. Příčinou byl patrně hluboký žal nad ztrátou nejbližší osoby.

Topmodelka Pavlína Němcová (48): 32 let v modelingu díky Karasové (71)! Syn (30) se vrátil do Čech

Video se připravuje ...

Zbylí příbuzní ovšem drželi při sobě, a tak Pavlíně ve složitých momentech pomáhal především její syn Alain (30). „Musím říct, že jsem velice vděčná, v těchto chvílích speciálně, že ho můžu mít po boku. On mi dává radost do života, aby člověk vstal ze země a šel dál,“ prohlásila pokorně. Ačkoli má její syn zázemí v zahraničí, kvůli pandemii s ní setrvává v Česku a tak to i na nějakou chvíli i zůstane. „Naštěstí ho mám pořád u sebe, usídlil se tady a začal tu i pracovat,“ dodala Pavlína Němcová.

Slavné české modelky, které dobyly svět

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.