Rozloučení s Boučkem má být ve studiu, poslední řeč si předtočil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rozloučení s Boučkem má být ve studiu, poslední řeč si předtočil

Libor Bouček
Libor Bouček (FTV Prima)

Za běžného fungování mohou takové myšlenky proletět hlavou málokdy. Jenomže jeden nikdy neví… Jakmile se proto moderátorovi Liboru Boučkovi (42) naskytla příležitost dozvědět se více o tom, jak probíhá poslední rozloučení s blízkou osobou, neváhal a rovnou začal plánovat vlastní pohřeb!

Vedle Libora Boučka jako moderátora zábavného pořadu Inkognito sedělo již několik lidí s neobvyklým povoláním. Profesní zaměření paní Aleny, jež zavítala do studia, by ale odhadl málokdo. Je totiž pohřební průvodkyní! Všechny přítomné pak pochopitelně zajímalo, jak vypadá její pracovní náplň. „Co teda musím udělat, když si chci zařídit pohřeb?“ vyzvídal Bouček od Aleny.

Sladké tajemství Libora Boučka: S manželkou čekají druhé dítě!

Video se připravuje ...

Jak napsal web Prima ŽENY, podstatné je samozřejmě místo konání, které Alena s pozůstalými konzultuje. Krom klasických obřadních síních se pohřeb může konat i na místě, s nímž byl člověk za života úzce spjatý. „Já když o tom přemýšlím, jsem nejčastěji v tomto studiu,“ zamyslel se Bouček. Další nedílnou součástí pohřbu je podle paní Aleny smuteční řeč. Ostřílený moderátor si je ovšem zvyklý většinu textu psát na tělo. Proto ho tato část obřadu znepokojila.

Inkognito s VIP hostem Lindou Finkovou

Video se připravuje ...

I v tomto případě by totiž rád text předem viděl. Dilema za něj vyřešil kolega Jakub Prachař (40). „Tak si to napiš sám, vždyť dobře píšeš,“ vyzval Prachař moderátora a rovnou přišel s ideálním nápadem. „Libore, máme tady kamery, nechceš si tu smuteční řeč sám předtočit?“ zeptal se ho kolega a kamarád, u něhož si Bouček nedovede představit, že by se takové události nezúčastnil. „Bylo by mi líto, kdyby ne. Jako hudební podklad bych rád kapelu Kryštof, píseň Cesta,“ dodal poeticky Libor Bouček.  



Přečtěte si
AHel
22. 11. 2023 • 19:27

Já se u toho bavím...to stačí....do kdo, je mi jedno...

Tim Zip
18. 11. 2023 • 11:23

Ten pořad je opravdu úžasný, nemá chybu, jako tam ti lidé jsou naprosto perfektní, vzdělaní. Určitě má pořad vysokou úroveň hlavně informační a kulturní a nesmírně obohacující.

Ivana Cisarova
18. 11. 2023 • 08:36

Na tuto část jsem se dívala, i když pořady s panem Prachařem nevyhledavam. Bylo mě smutno z toho, jak se chovali a z celého obřadu si dělali legraci. Sama mám za sebou dvě úmrtí mých nejbližších a bylo mě do pláče.

defakto
17. 11. 2023 • 09:01

... už se na ten jejich trapný pořad nedívám , Prachař je tam za chytrého . jako zázrakem nakonec uhodne profesi ( Bouček nenechá nic na náhodu ) , ostatní jsou tam spíš jako komparz .

Alva
17. 11. 2023 • 08:35

Už je toho moc, Nesvačilová je trapná, musím být slušná, Prachař má hlavní slovo a vždy profese uhádne, pořad pro kamarády.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.