Bouček ukázal dceru: Beatce jsou tři týdny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Bouček ukázal dceru: Beatce jsou tři týdny

Dcera Libora Boučka
Dcera Libora Boučka  (instagram.com, ara)

Zatímco snímky s dvouletým synem Albertem rodiče Boučkovi sdílí na sociálních sítích bez problémů, se zveřejněním fotek novorozené Beatky si dávají načas. Manželka primáckého moderátora ale sem tam udělá výjimku…

Až do samotného porodu ani jeden neprozradil, zda čekají chlapečka, nebo holčičku. A přestože se rozněžnělí v den D rozepsali o narození dcery, některá tajemství si stále nechávají pro sebe. Gabriela Boučková (32) je na sociálních sítích aktivní, a tak sem tam pár fotek nebo videí s téměř měsíční Beatkou sdílí. Obličej miminka ale doposud neodhalila.

Libor Bouček popsal porod dcery! A omluva personálu z nemocnice

Video se připravuje ...

Druhého potomka přivítal Libor Bouček (43) poslední den minulého roku. Ačkoli oslavy silvestra doposud nijak neprožíval, s příchodem dcery se jeho postoj značně změnil. „Silvestr pro mne neměl moc význam. Takový den, kdy zábava je najednou skoro povinná. Ale řeknu vám, ten smysl rozhodně existuje. Dokonce je to den zázraku,“ napsal Bouček na Instagramu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.