Zvláštní slova Boučka k manželce: Tvoje volba, máš, cos chtěla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zvláštní slova Boučka k manželce: Tvoje volba, máš, cos chtěla

Libor Bouček s manželkou
Libor Bouček s manželkou (instagram.com)

Dvaačtyřicetiletý moderátor Libor Bouček je skutečně mistr slova. Jeho nedávné vyznání manželce Gabriele ke čtvrtému výročí svatby, je toho jasným důkazem. Fanynkám se klepou kolena ještě teď...

Finalistka České Miss z roku 2014, Gabriela Boučková, dříve Bendová, má doma opravdový poklad. Libor Bouček totiž patří mezi muže, kteří se nestydí veřejně vyznat ze svých hlubokých citů.

Sladké tajemství Libora Boučka: S manželkou čekají druhé dítě!

Video se připravuje ...

„Mohla jsi vyhrát soutěž krásy a žít ve světě reflektorů. Chvíli a možná i dýl. Mohla jsi najít štěstí v Sydney a žít sen s pohledem na Bondi beach. Mohla sis vybrat lékaře, manažera, bankéře, pilota, rentiéra, truhláře, pekaře, vědce, makléře, detektiva, profesora, IT experta, myslivce nebo architekta. Mohla jsi se vydat vstříc jakémukoliv snu, na jakoukoliv cestu,“ začíná jeho niterné vyznání. „A Ty sis vybrala takhle. Nejistou dráhu s někdy nejistým chlapem, který pochybuje, často váhá, stárne (s neskutečnou grácií, možná až zraje), s nepohádkovou pověstí ale nezdolným optimismem. A s jediným, co může nabídnout. Láskou. Tvoje volba. Máš, cos chtěla,“ píše také Bouček. 

Své vyznání ještě korunoval shrnutím jejich společné cesty. „Olympijský cyklus. Čtyři roky, co nám daly Solenice, další kousky světa, Argetu, covid, vášeň pro formuli 1, Magnuse, sedačku, pizza pec, roboty, věci do šuplíku, a Alberta. Alberta. Hlavně Alberta. A jím to nekončí, což je na čtyři roky požehnaná bilance. Ať je naše cesta i dál tak láskyplná jako doposud. Děkuju za každý společný krok.“ 

Libor Bouček s manželkou na přehlídce: Poprvé bez syna!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
strng
17. 1. 2024 • 13:37

On je ten Bouček takovej pantáta priplešatělej. Co na něm teda ty holky co byly jeho manželky viděly nevím. Takový manekyn na primerosgum.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.