Radost u oblíbeného moderátora: Manželka Boučka čeká miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Radost u oblíbeného moderátora: Manželka Boučka čeká miminko!

Český lev 2023: Libor Bouček
Český lev 2023: Libor Bouček (Blesk:CNC / Pavel Machan, Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Na filmovém festivalu v Karlových Varech nesměl chybět moderátor Libor Bouček (42). Po jeho boku nebyl nikdo jiný, než jeho krásná manželka Gabriela (31). Fanoušci si ale všimli, že její bříško není tak ploché, jak bývalo…

Libor věnoval své ženě a jejich synovi Arturovi dojemné vyznání na svém Instagramu. Všichni se z jeho slov rozplývali, koneckonců manželství Libora a Gabriely je pro mnohé z nich vzorem. Někteří pozorní jedinci si ale všimli, že Gabriele se na fotce až podezřele zakulacuje bříško. A nebáli se zeptat napřímo.

Libor Bouček s manželkou na přehlídce: Poprvé bez syna!

Video se připravuje ...

Gabriele se v šatech rýsovalo bříško

Gabriele se v šatech rýsovalo bříško

„Druhé na cestě?“ tázala se jedna z fanynek. „Vždyť je to vidět,“ napsala další. Samotní manželé se nejprve ke komentářům nevyjádřili. Poté však kápli božskou. „Jsme šťastní. Štastní za to, že když vše dobře půjde, bude naše rodina početnější a ještě šťastnější. Snad mě zdraví bude provázet až k tomu nejsilnějšímu okamžiku,“ sdělila serveru Super.cz Gabriela Boučková, která je už ve 4. měsíci. Jejich dvouletý syn Albert se tedy může těšit na mladšího bratříčka nebo sestřičku. 

Libor Bouček stále překvapuje: Janek Bartoška je můj bratr!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.