Bouček zveřejnil dojemné foto: Se ženou přivítali na svět holčičku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bouček zveřejnil dojemné foto: Se ženou přivítali na svět holčičku

Libor Bouček se dočkal dcery.
Libor Bouček se dočkal dcery. (Instagram, archiv Blesku)

Moderátorovi Liboru Boučkovi (43) připravila jeho manželka Gabriela (32) to nejkrásnější silvestrovské překvapení. Učinila ho dvojnásobným tatínkem, porodila krásnou holčičku Beátu.

„Silvestr pro mne neměl moc význam. Takový den, kdy zábava je najednou skoro povinná. Ale řeknu vám, ten smysl rozhodně existuje. Dokonce je to den zázraku. Viděl jsem ho na vlastní oči. A do teď nejsem schopen vystihnout přesně, jaká síla to byla,“ napsal Libor na svůj Instagram k fotce, na které jsou vidět dětské ručičky nejen novorozené Beátky, ale i syna Alberta (2).

Libor Bouček má dceru!

Sladké tajemství Libora Boučka: S manželkou čekají druhé dítě!

Video se připravuje ...

Ve svém příspěvku poděkoval fakultní nemocnici Královské Vinohrady, všem přátelům a rodině, ale především své ženě. „Jestli někomu děkuju zcela a oddaně, je to můj anděl, má žena, maminka mého syna, můj středobod, má odpověď, nejsilnější, jedinečná a také už maminka dcery. Našich dvou dětí. To zní tak krásně. Děkuju Ti, lásko,“ vyznal se ze svých citů Libor. Čtyřčlenná rodinka si nyní určitě užívá první společné dny v teple domova. 

Libor Bouček s manželkou na přehlídce: Poprvé bez syna!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jirka Maty
6. 1. 2024 • 16:36

Měl by i zabojovat o férový podmínky u společnosti kde je v každé reklamě!! Ani v Německu nemají šikanující herní plány jako v česku. Kde po pár dnech zavírají herní účty, když člověk jen vyhrává!!

ELLA Průšová
3. 1. 2024 • 18:43

Gratuluji a hodně zdraví vám všem!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.