Bouček se pustil do Vojnara: Co je ti do toho?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bouček se pustil do Vojnara: Co je ti do toho?!

Libor Bouček
Libor Bouček (FTV Prima)

Svatba Daniely Písařovicové (44) a Ondřeje Gregor Brzobohatého (40) si nenašla pouze své příznivce, ale i kritiky. Ačkoli jim vztah a nově i manželství veřejnost vesměs přeje, mezi známými osobnostmi se našli tací, kteří na svazek muže a ženy příliš nevěří a nebojí se to novomanželům narovinu napsat.

Vše má své ale. Toho názoru je patrně moderátor a expřítel Lucie Vondráčkové (43) Petr Vojnar (47), jenž nepatřil mezi známé gratulanty pod svatebními příspěvky manželů Brzobohatých. Naopak se na sociálních sítích filozoficky zamyslel nad otázkou manželství jako takového. „Já jim to jako moc přeju, oba je mám rád, jsou mi sympatičtí, jsou esa ve svém oboru, ale kde lidi berou ty tužby se pořád dokola ženit a vdávat?“ napsal Vojnar. Jeho hlasité úvahy se ale nesetkaly s pochopením.

Sladké tajemství Libora Boučka: S manželkou čekají druhé dítě!

Video se připravuje ...

Na obranu Ondřeje a Daniely obratem přispěchal jejich kamarád z pořadu Inkognito, moderátor Libor Bouček (42). „Svatba je po staletí tím nejosvědčenějším svazkem mezi mužem a ženou. Lepší institut, který zároveň i formalizuje, neexistuje. Naopak je legitimní deklarace nové rodiny a také toho, že ten vztah myslí vážně. A pojí-li tě k nim vztah, o kterém píšeš, tak promiň - ale co je ti do toho?“ zareagoval ostře na Vojnarova slova a nezdráhal se opřít i do uživatelky, jež rovněž nad svatbou známé dvojice kroutila hlavou.

Inkognito: Michal Suchánek nezaplatil v obchodě?!

Video se připravuje ...

„Pak musíte uznat, že lepší počkat a být si tím jistý než si několikrát brát někoho z nějaké euforie,“ cituje jednu ze skeptických žen server Super.cz. A Libor neváhal vyvrátit i tento názor. „Jak víte o euforii? Kde bereme tu jistotu, že něco víte o lidech, které znáte z obálek časopisů, televizní obrazovky nebo maximálně z restauračního provozu. Já bych nesoudil a už vůbec nepředjímal moje myšlenky. Neznám vás ani vy mě,“ dodal na adresu diskutující ženy Libor Bouček.



Přečtěte si
strng
21. 9. 2023 • 18:15

No on Bouček už těch manželských slibů taky složil povícero že ano.Ten se taky nejdřív žení a pak teprve přemýšlí že jo.🤣🤣🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.