Co se děje u Sandevy a Prachaře? Pohublý Kuba na vyšetření krve! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Co se děje u Sandevy a Prachaře? Pohublý Kuba na vyšetření krve!

Za hranice všedních dnů! Sara s Jakubem se létat nebojí
Za hranice všedních dnů! Sara s Jakubem se létat nebojí (Instagram)

„Možná by to teď chtělo kluka, ale nevadilo by mi, kdybych měl další dceru. Holky jsou fakt lepší," prohlásil čtyřicetiletý herec na Super.cz. A že nepůjde jen o plané snění o miminku, dosvědčují kroky, které šestadvacetiletá Sandeva s Prachařem aktuálně podnikají!

Jednak se herečka s makedonskými kořeny stala konečně právoplatnou českou občankou. „Moment, který mě dojal víc, než jsem čekala. Můj domov. Teď už oficiálně občanka. Miluju tě Česká republiko," zjihle Sara Sandeva okomentovala slavnostní akt na Staroměstské radnici v Praze.  A o velkou změnu v dosavadním způsobu života se až podezřele příkladně stará její partner. 

„Fyzicky se dávám dohromady, abych do té druhé půlky života vstoupil ve formě," tajnosnubně se nechal Prachař slyšet v jednom internetovém pořadu na Slovensku. A jde na to doslova vědecky!

Sara Sandeva před koncem Varů: Každým rokem je to lepší!

Video se připravuje ...

„Vzali mi krev, aby zjistili, jak na tom jsem, a podle toho mi poskládali jídlo. Ani bych netušil, co všechno jídlo dokáže. Mám disciplínu, to člověk musí mít. Některé věci jsem dělal, jak přišly, intuitivně. Teď se snažím některé věci dodržovat, víc plánuju, než jsem plánoval," překvapuje Jakub, který sekl dokonce i s oblíbeným pivem a coby jediný hřích si ponechal jen pár šálků kávy na den. A na jeho subtilnější figuře je to sakra znát!

Sara Sandeva na zahájení festivalu: S Prachařem přijeli jen na otočku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
9. 10. 2023 • 10:14

zuza.... mám stejný názor a už je to trapné a okaté, i v pořadu "Máme rádi Česko", nikoho není slyšet, jen Prachaře.

jity
8. 10. 2023 • 19:29

Také mi to tak připadá, bývá připraven u u pořadu máme rádi Česko.

zuzakirsch
8. 10. 2023 • 13:34

Největší herecké výkony podává v pořadu Inkognito, kde evidentně ví dopředu "tajné" hosty. Třeba mu to zvedá sebevědomí, když si hraje na bystrého.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.