Prachař zůstal stát jako opařený: Studená sprcha od Basikové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Prachař zůstal stát jako opařený: Studená sprcha od Basikové

Přisadily si i Nela Boudová s Bárou Basikovou.
Přisadily si i Nela Boudová s Bárou Basikovou. (Foto FTV Prima)

Herec a moderátor Jakub Prachař (40) oslavil v minulém týdnu čtyřicáté narozeniny a jako dlouholetá tvář Primy si od televize vysloužil překvapení. Nejnovější díl Máme rádi Česko se na jeho počest nesl v narozeninovém duchu. Překvapit ho ovšem zvládla i členka jeho týmu, zpěvačka Bára Basiková (60), jež ho odzbrojila svou pověstnou upřímností.

Jakub Prachař je pro FTV Prima tahounem sledovanosti, není proto divu, že se mu ku příležitosti jeho 40. narozenin chtěla televize odvděčit a celý soutěžní díl Máme rádi Česko zasvětila právě jemu. Došlo tedy samozřejmě i na nějakou tu matematiku shrnující Jakubovo působení na komerční stanici.

Sara Sandeva před koncem Varů: Každým rokem je to lepší!

Video se připravuje ...

„V roce 2010 začal svoji hvězdnou kariéru na Primě, za tu dobu má na svém kontě 156 epizod Česko Slovensko má talent, více než 120 Máme rádi Česko, k tomu sedm desítek Inkognit, dále 204 dílů Ohnivého kuřete, jednu Dvojku na zabití, to je 640 hodin kontinuálního televizního vysílání, tedy 28 dní,“ spočítal Prachařovi jeho milníky moderátor Libor Bouček (42). „Je to skvělý kuchař, vášnivý rybář, frajer, muž s obrovským smyslem pro fair-play a přítel, kterého mi po právu všichni mohou závidět. Jsem rád, že můžeme připomenout jeho kulaté narozeniny,“ dodal vzápětí moderátor pořadu, jak napsal server Expres.cz.

Jakubovo dojetí z milých slov i hezkého překvapení ovšem netrvalo dlouho. Na zem ho zase hezky rychle vrátila zpěvačka Bára Basiková soutěžící právě v Jakubově týmu. To si, jak ostatně sama bez jakéhokoli ostychu přiznala, úplně nepřála. „Když jsem sem šla, automaticky jsem předpokládala, že půjdu k Vojtovi (do týmu Vojty Kotka – pozn.), a ono ne…,“ řekla narovinu zpěvačka, která se netajila nesympatiemi směrem k Jakubovi.

Bára Basiková na posledních Královnách popu: Je smutné, když zpěvačky odcházejí

Video se připravuje ...

„Můj vztah s Jakubem je za čárou. Někdo je někomu nějak přirozeně sympatický, někdo přirozeně nesympatický. On mi byl vždycky nesympatický,“ pronesla Basiková a svými slovy zaskočila i samotného Prachaře, jehož překvapí máloco. „Čtyřicet let jsem čekal na to, až mě někdo opravdově poníží v televizi. Jako zpětná vazba je to fajn. Ale nechápu to, já jsem Báře nikdy nic neudělal,“ dodal sice pobavený, ale záoveň viditelně zmatený Jakub Prachař.



Přečtěte si
ELLA Průšová
29. 11. 2023 • 20:58

hejhej; jo, máte pravdu, mě se zdá Prachař taky jako chytrej muž, pamatuji ho, jak ho máma vozila v kočárku kolem našeho domu! Basiková, to je taková nána! Prachař se jí měl zeptat, kdo vychovával její dvojčata, od kterých utekla i od manžele!

Věra Bastová
5. 9. 2023 • 11:32

Basiková - škaredá Blbka, nevím na co si to hraje ?

Jana Nováková
5. 9. 2023 • 09:09

Basiková je trap­ná,ne­sympa­tická,­nechy­trá,ne­hezká ženská.Nevím,co tím blábolem sledovala,ale když už měla touhu Prachaře urážet,mohla mu to říct mimo kamery.Takhle hlavně ztrapnila sebe.

AHel
4. 9. 2023 • 16:23

Bych se tomu zasmála.....všichni herci jsou trapní, celý život si na něco hrají, pak ty vztahy v osobním životě podle toho vypadají....jeden i druhý si nemají co vyčítat, oba nemusím...oba přerostlé ega....

rydlo
4. 9. 2023 • 15:52

I kdyby měli lidé nějaké výhrady vůči Prachařovi, určitě jim není tak nesympatický jako Basiková, která je skoro všem nesympatická jak vizáží, (je škaredá) tak svou b.lb.ostí, vlastně „chytrostí”. Než něco vypustí z huby, měla by se napřed zamyslet sama nad sebou!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.