Proč je Basiková bez chlapa? Má to jeden hlavní problém! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Proč je Basiková bez chlapa? Má to jeden hlavní problém!

Bára Basiková
Bára Basiková  (Instagram, archiv)

Zpěvačka Bára Basiková (60) zažila tři svatby a tři rozvody. S prvním manželem měla dvě dcery, které jsou už dnes už dospělé, a s posledním syna, který je v pubertě. Od posledního rozvodu je Bára sama a dokonce i ví proč.

Myslí si totiž, že muži se ji bojí oslovit. „Víme dobře s kolegyněmi a kamarádkami, že ti muži se nás bojí. Mají strach z toho, že jsme známé, populární, že jsme soběstačné, nezávislé. Všichni moji bývalí partneři by vám ale potvrdili, že to není tak strašné. Já jsem člověk, který si netahá domů práci,“ vysvětlila Basiková pro Super.cz.

Podcast: „Nikdo mi nevěřil,“ o bolestech i radostech upřímně promlouvá Bára Basiková... 

Video se připravuje ...

Bára své srdce ani po několika rozvodech neuzavřela, naopak, muže by ve svém životě uvítala. Zatím ale stále čeká na toho pravého. Rozhodně ale nesedí sama doma s lahví vína a v obležení koček. Basiková patří stále mezi aktivní zpěvačky a za prosinec nemá snad ani jeden volný večer. Například zítra ji můžete vidět na Galavečeru Orchestru Karla Vlacha a hostů v pražském Kongresovém centru.

Bára Basiková na posledních Královnách popu: Je smutné, když zpěvačky odcházejí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nika70
23. 12. 2023 • 17:36

Taky jsem se tímto oblbovala, ale jsme prostě už staré. Chlapi chcou mladší ženský a my taky nechceme dědky. V tomto chtě nechtě máme smůlu. Neříkám, že to tak mají všichni, ale hledejte lupou toho, kdo nehledí na věk.

Iveta Novotná
13. 12. 2023 • 20:10

Ještě vloni byla zamilovaná do jakéhosi muže z Liberce, nyní už je zase sama, odmilovaná. Tak nevím, kde je problém?Pohybuje se stále mezi lidmi, tam není potíž někoho potkat, ale třeba taky není ona tak akorát.Ona si jen stále na něco stěžuje....

Celebrity-chachacha
12. 12. 2023 • 23:31

Článek, neboli pisálek chce pouze sdělit že vona koncertuje . Asi není vyprodáno.
🦧

ELLA Průšová
12. 12. 2023 • 20:06

Oni se jí bojí oslovit? Ta si teda fandí, flákota stará! Ať už raději ani nezpívá!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.