Bára Basiková: Naplánovala jsem si, jak se zabiju! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bára Basiková: Naplánovala jsem si, jak se zabiju!

Bára Basiková
Bára Basiková (instagram.com, ara)

Málokdo ví, že zpěvačka Bára Basiková (60) neprožila zrovna idylické dětství. Se svou maminkou neměla dobrý vztah a k tomu ji trápily deprese a úzkosti. Hrůzné hlasy v hlavě dokonce dohnaly Báru k tomu, aby si naplánovala vlastní sebevraždu.

„Vzpomínám si, že jsem byla plačtivé dítě. Měla jsem stavy bezdůvodné skepse, bezdůvodného smutku. Děti obvykle běhají po hřišti, smějí se a já mívala stavy, kdy jsem cítila úzkost a tíseň,“ svěřila se Basiková pro časopis Sedmička. Zpěvačka si stojí  za tím, že psychické problémy u ni odstartovaly ještě v době, kdy nebyla na světě. „Maminka mě jako dítě nechtěla. Snažila se všemi možnými způsoby potratit,“ vysvětlila Bára, která se tyto informace dozvěděla od svého psychologa.

Bára Basiková na posledních Královnách popu: Je smutné, když zpěvačky odcházejí

Video se připravuje ...

I přesto, že se léčila, hlasy v její hlavě neutichly. Jednoho dne se proto Basiková rozhodla, že je umlčí jednou pro vždy. „Jela jsem do Šárky v Praze do údolí, kde jsem chtěla sníst spousty prášků a zapít je spoustou alkoholu a už se nikdy neprobudit,“ přiznala. Touha žít byla ale nakonec silnější. „Uvědomila jsem si, že to není řešení a že nechci pryč z tohoto světa,“ vysvětlila zpěvačka.

O sebevraždu se pak chtěla pokusit ještě jednou. V té době byla provdaná za Jaromíra Pizingera(68), jejich manželství ale Basiková popsala jako toxické. K tomu se přidalo dalších několik faktorů a sebedestruktivní myšlenky se zpěvačce vrátily. „Skutečně jsem zvažovala, že to zabalím,“ prohlásila Bára. V té době už byla maminkou dvojčat Anny a Marie (32) a právě ony dvě jí zabránily hrůzný čin vykonat. Tehdy se zpěvačka rozhodla nechat hospitalizovat, od té doby bere speciální léky a její stav je stabilní.

Zpěvačka Bára Basiková oslavila 60! Na chlapa už nečekám!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
13. 2. 2024 • 22:22

A to ten psychouš zjistil jak o tom pokusu o potrat ?
Já bych k psychuošovi 🥳nemohl jít, jelikož bych zjistil že on je ten nemocnej a to by nebylo efektivní.😁

EM1234
13. 2. 2024 • 18:21

Docela by mne zajímalo, jakpak se to ten inteligentní psychyjátr dozvěděl. Jestli byla taková jako v dospělosti se představuje, tak s ní měla mám a, která se už patrně nemůže bránit, protože už není, docela "veselý" život. njn že jí není hanba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.