Basiková dostala co proto: Ježkovy oči, čarodějnice hadr | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Basiková dostala co proto: Ježkovy oči, čarodějnice hadr

Bára Basiková tak, jak ji příroda stvořila
Bára Basiková tak, jak ji příroda stvořila (instagram.com, ara)

Chudák Bára! Chtěla jen pozvat svoje příznivce na společný koncert s Monikou Absolonovou a Ilonou Csákovou, ale tak nějak se to zvrtlo. Fanoušci totiž dost nevybíravým způsobem okomentovali její vizáž. 

Bára Basiková (60) vsadila na přirozenost, svým sledujícím se ukázala bez makeupu. Spíš než to, co říkala, je však zaujalo, jak vypadá. „Málem jsem se vás lekla,“ napsala jí jedna z fanynek. „Ježkovy oči, čarodějnice hadr, uf, uf,“ smečovala hned další.

Prostor X: Rozhovor s Bárou Basikovou

Video se připravuje ...

Jedovatou slinu si neodpustila ani jistá dáma používající přezdívku Lucie Trapná. „Báro, máte to zapotřebí? Nemůžete se divit těm komentářům. Takto vypadáte na 80 a nemůžete čekat, že vás budou lidi obdivovat,“ vyjádřila se. 

Naštěstí se ukázalo, že má Basiková i silnou flotilu fanoušků, kteří přirozenost ocení. „Děvčata proč urazit člověka, který vám nic nedělá. Je to její instagram. No nemá plastiky, nehraje si na mladíci, je svá. Na to, kolik jí je, vypadá dobře. Proč si hrát na to, co není! Je smutný, že to píší ženský. Vždyť stárne každý po svém a mít krásnou duši je důležité na tomto světě,“ našla zastání u jisté Evči. 

Bára Basiková na posledních Královnách popu: Je smutné, když zpěvačky odcházejí

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.