Rodinné trable u Prachařů? NEKOMPROMISNÍ ZÁKAZ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Rodinné trable u Prachařů? NEKOMPROMISNÍ ZÁKAZ

David Prachař se svou manželkou Lindou Rybovou
David Prachař se svou manželkou Lindou Rybovou (archiv Blesku)

Ačkoli se zpočátku účasti v taneční soutěži StarDance dost bránil, teď v sobě David Prachař (65) objevil skrytý potenciál. Na trénincích se posouvá mílovými kroky kupředu, aby zanedlouho mohl oslnit nejen diváky, ale i rodinu. Syna Jakuba ale v hledišti na přímých přenosech nechce. Proč?

„Kubíčka tady fakt nechci, protože ho mám hodně v osobním životě. A kdybych ho tady spatřil, dostanu šílenou trému, roztřesou se mi kolena a nebudu moct tančit,“ svěřil se herec. 

David Prachař trénuje na StarDance: Je těžký si na sebe zvyknout!

Video se připravuje ...

Oporou mu však bude manželka Linda Rybová (47), u které naopak cítí silnou podporu. „Linda je můj přísný mentor, taková přísná žena, která mě už docela zná. Ví, že když se do něčeho zažeru, dělám to naplno, takže ta asi možná přijde,“ prozradil také deníku eXtra.cz Prachař.

Dvanáctý ročník taneční soutěže odstartuje už 14. října. Prachař se představí v páru se Zuzanou Dvořákovou Šťastnou, která je mistryní České republiky v showdance a vítězkou taneční ligy. 

David Prachař o StarDance: Po nabídce dostal křeč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.