Škatulata ve StarDance! Prachař náhradníkem za známou herečku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Škatulata ve StarDance! Prachař náhradníkem za známou herečku

David Prachař na tiskovce StarDance.
David Prachař na tiskovce StarDance. (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER)

Až do poslední chvíle si vrabci cvrlikali o tom, že mezi desítkou známých tváří bude herečka Jitka Smutná (71). Na oficiálním představení tanečníků dvanácté řady StarDance ale nakonec chyběla. Došlo totiž ke změně.

Oficiální soutěžící byli oznámeni teprve před několika dny, některá jména se ovšem skloňovala již začátkem roku. Mezi nimi byla i herečka Jitka Smutná, se kterou již veřejnost počítala. Na tiskové konferenci 24. dubna ale nakonec chyběla. Místo toho se objevil někdo, komu nabídka na účast přistála relativně nedávno. „Oslovili mě zhruba před čtyřmi měsíci,“ přiznal herec a dabér David Prachař (64), jenž svou účastí mnohé překvapil.  

David Prachař o StarDance: Po nabídce dostal křeč!

Video se připravuje ...

Na to, že se stane desátým soutěžícím letošní řady StarDance, měl vliv i bývalý porotce soutěže, choreograf a tanečník Václav Kuneš (47). Sám herec měl totiž o svých schopnostech i fyzické síle pochyby. „Přemýšlel jsem, jestli to zvládnu technicky i fyzicky. Volal jsem Vaškovi Kunečovi, protože se známe, jestli to mám šanci zvládnout. Ujistil mě, že ano, tak jsem mu důvěřoval a řekl jsem, že jo,“ prozradil herec časopisu Sedmička.

Iva Kubelková o StarDance: Mám velmi malé cíle a jeden handicap!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.