Vysmívaný zpěvák vítězem StarDance! Cukrář bude za Pavláska | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vysmívaný zpěvák vítězem StarDance! Cukrář bude za Pavláska

Hradilek a Krajčo na tiskovce StarDance.
Hradilek a Krajčo na tiskovce StarDance. (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER)

Již v říjnu začnou známé tváře za doprovodu profesionálů brázdit taneční parket. O tom, kdo v letošní StarDance zvítězí nebo totálně pohoří, mají kupodivu sázkové kanceláře podle webu Prahain.cz už jasno!

Ač byl Richard Krajčo (45) v minulosti veřejností i kolegy z branže hustě ostrakizován pro vazby na Babišův Agrofert, dle známé sázkové kanceláře aspiruje na hlavního favorita celé soutěže. „Mě taneční minuly, nějak jsem to nestihl a v pubertě mi to nepřišlo důležité a doufám, že si to teď vynahradím. Neumím polku ani valčík a poskakování po pódiu, to je jiná kategorie,“ přiznal zpěvák webu Super.cz.

Josef Maršálek o StarDance: Nejdřív ho museli opít!

Video se připravuje ...

Zcela na opačném konci desítky soutěžících si dle sázkařů stojí cukrář a pekař Josef Maršálek (41), který na postu outsidera nahradí svého předchůdce Lukáše Pavláska (44). „Když jsem přišel domů a oznámil, že jsem tu nabídku přijal, Petrova reakce byla: A co tam budeš dělat? To nebyla reakce, kterou jsem očekával. On je velmi spontánní, to já taky. Pak jsme to ještě probírali a to už řekl: Neboj, já tam budu jezdit s tebou,“ okomentoval Maršálek reakci životního partnera Petra na Expresu. 

David Prachař o StarDance: Po nabídce dostal křeč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.