Kostková o konci ve StarDance: Nemyslím konec pořadu, ale můj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kostková o konci ve StarDance: Nemyslím konec pořadu, ale můj!

Terezu Kostkovou můžete vídat jako moderátorku StarDance
Terezu Kostkovou můžete vídat jako moderátorku StarDance (Profimedia)

Moderátorka Tereza Kostková (46) je neodmyslitelnou součástí taneční soutěže StarDance. Tu moderuje už patnáct let po boku kolegy Marka Ebena (65). Jak ale sama přiznala, nic netrvá věčně.

Terezu pojí ke StarDance velmi silná citová vazba. „Stalo se to součástí mé profese, zážitků, minulosti a velké části plného dospělého života. K tomuto projektu mám velmi hluboký vztah," svěřila se Kostková pro eXtra.cz. Vzápětí ale přiznala, že v budoucnu už taneční soutěž moderovat nebude.

Tereza Kostková: Přesně vím, co budu dělat na Velikonoce a nestává se mi to moc často

Video se připravuje ...

„Svůj konec ve StarDance si umím představit a dokonce i musím umět představit. Tak jako je důležité umět věc začít, tak v naší profesi je velmi důležité znát umění skončit. Takový den určitě přijde. Tím nemyslím konec celého pořadu, ale můj," vysvětlila Tereza. „Neumím si představit být tam jako moderátorka do 80 let, to by nikdo nechtěl," dodala se smíchem.

V letošním ročníku ale Kostkovou uvidíme určitě a nejspíš i v nové roli. „Ke stému dílu StarDance jsem byla oslovena, zda bych také zatančila. Tak trochu jsem na to kývla," prozradila Tereza. 

Tereza Kostková na premiéře filmu V létě ti řeknu, jak se mám: Co prozradila?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.