Tereza Kostková: Skutečná pravda o rozvodu s Kracikem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tereza Kostková: Skutečná pravda o rozvodu s Kracikem

Tereza Kostková a Petr Kracik
Tereza Kostková a Petr Kracik  (Foto: M. Hykl, K. Kopáč)

Ačkoliv Tereza Kostková (46) nechává do svého soukromí nahlédnout pouze výjimečně, po letech se vyjádřila k rozvodu s režisérem Petrem Kracikem (64).

Manželství herečky a režiséra procházelo před lety delší krizí, pár se ho ale snažil udržet i kvůli synovi Antonínovi (15). „Oba nás s Petrem rozchod bolel a oba jsme chtěli, aby nebolel našeho Toníka. To, co bylo mezi námi, nesouviselo s naším rodičovstvím,“ tvrdí Kostková s tím, že k manželovi nikdy necítila nenávist.

Tereza Kostková na premiéře filmu V létě ti řeknu, jak se mám: Co prozradila?

Video se připravuje ...

„Mluvit před dítětem křivě o jeho tátovi mi připadá hanebné. Vždyť je to partner, kterého jsem si vybrala, se kterým mám dítě, tak přece nemůžu ty společné roky spláchnout, hodit do koše. Tím bych spláchla i sama sebe,“ míní Tereza.

Tonda se v různých fázích dospívání ptal, proč jsou s tátou rozvedení. „Vždy jsem se mu pokoušela vysvětlit, jak jsem se v různých situacích cítila, proč k rozchodu došlo. Snažila jsem se, aby pochopil, že když nám s jeho otcem něco nevyhovovalo, v žádném případě to neznamená, že jeho táta je špatný, nebo že by měl být špatný jejich vztah,“ říká Kostková v rozhovoru pro idnes.cz. „A velmi si vážím toho, že mají vztah hezký,“ dodává.

Tereza Kostková v komedii V létě ti řeknu, jako žena, co moc tlačí na pilu

Video se připravuje ...

Mrazivá předpověď

Před Terezou žil Kracik 17 let s herečkou Veronikou Gajerovou (60). S tou má dvě děti a společně plánovali dokonce i svatbu v kostele – právě tam si ale Petr místo ní vzal nakonec Terezu. A tehdy jí Veronika poslala vzkaz: „Opustí i tebe! Vzpomeneš si na mě!“ A vztah se po devíti letech opravdu rozpadl.



Přečtěte si
Stanislava Matoukov
2. 3. 2023 • 00:14

Malej, starej, vošklivej s několika dětmi......a krásná Tereza, taky nechápu....

Ivana Sukenikova
1. 3. 2023 • 04:26

Nikdy jsem nepochopila proč si ho vzala.Nikdy k sobě nepasovali.Ma navíc!

doktormediciny
28. 2. 2023 • 19:58

Ja bych si spisd myslel ze je to otazka pristipi kl zivotu a k lidedm, nez fidtron

Uživatel_5348500
28. 2. 2023 • 17:22

Kracík známý ***ř, s každou jen chvíli a pryč. Že si ho Kostková vzala, se divil kdekdo. On umí jen dělat děti a pak pryč, neúplné rodiny po něm jsou.Kostková ho nikomu neukradla, kdyby nechtěl, zůstal tam, co byl, spíš je chyba v něm, že stále hledá jiné maso a mladší.

AHel
28. 2. 2023 • 16:01

Také jsem to nechápala, ony ty hérečky nějak ty režiséry k sobe vábí vidinou, že budou hrát až do doby, kdy budou potřebovat pleny, a hle, ono to tak není....měla navíc, než přebíraz někomu manžela...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.