Rozvádějící se Pavla Vitázková: DCERA (9) UPADLA DO KÓMATU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Rozvádějící se Pavla Vitázková: DCERA (9) UPADLA DO KÓMATU!

Pavla Vitázková
Pavla Vitázková (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Poslední dva roky nejsou pro Pavlu Vitázkovou (44) procházkou růžovým sadem. Po 16 letech skončilo její manželství s Dušanem Vitázkem (42) a dcera Barunka (9) kvůli cukrovce skončila na JIP.

Dlouho nic nenasvědčovalo tomu, že dcera trpí nevyléčitelnou nemocí. „Začalo to loni v létě, kdy Barunka začala ztrácet na váze, omdlévat a měla extrémní žízeň. V konečném stadiu je organismus zahlcený cukrem a netvoří se inzulin, tak se to snaží aspoň vydýchat a dýchají zrychleně,“ svěřila Aha! bývalá hvězda seriálu Cesty domů, která dlouho netušila, že je její dcera vážně nemocná. Dokonce ani lékařka nepoznala, že má cukrovku! Bohužel to došlo až tak daleko, že Bára upadla do kómatu a skončila na JIP.

Rozvádějící se hvězda Cest domů Vitázková: Dcera (9) na JIPce bojovala o život!

Video se připravuje ...

„Byla v bezvědomí a pomalu ji přiváděli zpět. Chudinka malá bojovala o život, ale vybojovaly jsme to. Myslím, že je potřeba osvěta, protože se to šíří a je to autoimunitní onemocnění, kterým ročně onemocní stovky dětí,“ zavzpomínala Vitázková na děsivé chvíle, kdy dcera bojovala o život.

7x denně si píchá inzulín

Barunka je velká bojovnice. „Dokáže si sama píchnout inzulín, pokud není po ruce nikdo z nás. Ve škole jí pomáhá paní učitelka. Musí si inzulín píchnout před každým jídlem – sedmkrát denně. Bohužel je to zatím nevyléčitelné,“ říká máma.

Hvězda Cest domů Pavla Vitázková (44): Rozvod po 18 letech!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jiří Zvěřina
22. 2. 2023 • 19:15

Je fakt čím dál ošklivější....

AHel
22. 2. 2023 • 18:32

Zbytečná plastika, nevy­lepši­la..­..hol­čička musela hodně pít, to by měla poznat každá matka, holt hérečky se starají hlavně o sebe. Přesto držím palce. Máme to také v rodině, objevila jsem to já, lékařka nikoliv, bohužel.

besilas
22. 2. 2023 • 10:38

Ten její předchozí ksicht se mi líbil víc.
Kačeří pysk nebrat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.