Osudem zkoušená Vitázková: Po krachu manželství těžká nemoc dcery | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Osudem zkoušená Vitázková: Po krachu manželství těžká nemoc dcery

Pavla Vitázková bez make-upu s ním.
Pavla Vitázková bez make-upu s ním. (Blesk)

Seriálová herečka Pavla Vitázková (44), kterou si diváci oblíbili v rolích v Ordinaci v růžové zahradě, Redakce anbo Cesty domů neprožívá zrovna lehké chvíle. A to nejenže ji po 18ti letech čeká rozvod s Dušanem Vitázkem (42). Starost jí dělá diagnóza jedné z dcer.

Vitázková, kterou se slovenským hercem pojí především péče o dcery Barborou Anastázií (9) a Rozálií Agnes (6), se vyrovnává s nepříliš optimistickým verdiktem lékařů. Starší z nich totiž zjistili cukrovku 1. typu. Osoby postižené tímto typem onemocnění jsou náchylné k vytváření protilátek proti vlastním endokrinním žlázám a jsou závislé na injekčním podávání inzulínu. Jak ale sama herečka s pokorou přiznává, Bára je velmi statečná, navíc má v sobě i přes nízký věk neuvěřitelnou disciplínu. 

Hvězda Cest domů Pavla Vitázková (44): Rozvod po 18 letech!

Video se připravuje ...

„Samozřejmě to byl pro nás pro všechny velký šok, ale s tím prostě nic nenaděláme. Museli jsme to vzít jako fakt a jít dál. Barunka je velká bojovnice. Dokáže si sama píchnout inzulin, pokud není po ruce nikdo z nás. Ve škole jí pomáhá paní učitelka. Musí si inzulin píchnout před každým jídlem, sedmkrát denně,“ popsala Vitázková pro Expres.cz. 

Ačkoli medicína dělá rok co rok doslova mílové kroky kupředu, diabetes je alespoň prozatím choroba nevyléčitelná, pacient může při kolísání hladiny inzulinu ztrácet vědomí. „Není to žádná legrace, jde o život, každý den, není to věc, která pomine, zmizí. Když ale dodržujete všechno, jak máte, můžete vést normální život. Navíc jsou obecně diabetici tohoto prvního stupně velice disciplinovaní a zároveň houževnatí, stateční,“ neztrácí naději herečka. 

Herečka Pavla Vitázková o domácích mazlíčcích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Janeta
22. 2. 2023 • 09:36

oprava: trháte….

Jana Janeta
22. 2. 2023 • 09:35

Paní Vitázková, vy se rozvádíte navzdory tomu , že se s manželem stále milujete a projevujete si vzájemně účtu. Nechápu tedy, proč se rozvádíte a svým dceruškám trhákem rodinu.To je opravdu ojedinělý dúvod k rozvodu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.