Vitázková po 18 letech společného života: Krach manželství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vitázková po 18 letech společného života: Krach manželství

Herečka Pavla Vitázková se rozvádí.
Herečka Pavla Vitázková se rozvádí. (archiv Blesku)

Na veřejnosti se herečka Pavla Vitázková (44) objevuje poslední dobou spíše výjimečně. A když už, tak překvapivě ne se svým manželem, ale s kamarádkami. Důvod je teď už více než jasný – rozvádí se!

Slovenského herce Dušana Vitázka (42) si Pavla brala v roce 2007 a společně žili v Brně i se svými dvěma dcerami Barborou Anastázií (9) a Rozálií Agnes (6). Ačkoliv Pavla pro Aha! už dříve naznačila, že mají doma občas pěknou »itálii «, jako pár se na veřejnosti úplně přestali objevovat.

Video se připravuje ...

Nejinak tomu bylo na oslavě 60. výročí veletrhu Styl a Kabo. „Manžel je doma. Problém mezi námi není, ale jak jsme spolu celý život, tak jsme si řekli, že si necháme společný jen dcery. Nežijeme spolu, už to budou dva roky,“ šokovala Pavla, která se slovenským hercem prožila dohromady osmnáct let.

„Je to ve velké lásce, ve velké úctě a není tam žádný velký důvod. Ani jeden nemáme nového partnera. Život jde dál, ale vztahy nejdou zakonzervovat, nic není se zárukou, nic není nadosmrti. My se máme strašně rádi, milujeme se. Život půjde hezky dál, i když nebudeme manželé,“ tvrdí Vitázková.

Hvězda Cest domů Pavla Vitázková (44): Rozvod po 18 letech!

Video se připravuje ...

„On bude navždy můj muž života, já jeho žena života, ale přeji nám, abychom v životě ještě něco zažili, a to nejenom v tom partnerském. Je dobré věci zažívat zase jinak, je to druh nové svobody, seberealizace a sebevyjádření. A když je to takhle v klidu a ještě spolu máme dvě krásné dcery, tak si myslím, že to je všechno v pohodě,“ dodala herečka pro Aha!. Rozvod hereckého páru by tak měl proběhnout v nejbližších měsících.



Přečtěte si
Alva
22. 2. 2023 • 08:28

anonymus- ve 44 je žena stará?, hloupý názor je také názor. Mne ovšem zaráží,že se milují, jsou si souzeni a rozvádí se.

adam.jacques
21. 2. 2023 • 11:32

Takhle stara žena by už neměla nosit šaty, kde má odhalené ty povadlé ruce. O tom, že stoji jak zlomené žehlící prkno, nemá smysl ani psát. Zřejmě si myslí, jak je takhle vykloubená sexy 🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.