Dcera Vitázkové na JIP: Věděla jsem, že je to o minutách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dcera Vitázkové na JIP: Věděla jsem, že je to o minutách

13. komnata hvězdy Cest domů Vitázkové: V depresích kvůli dceři!
13. komnata hvězdy Cest domů Vitázkové: V depresích kvůli dceři! (reprofoto ČT, archiv Blesku)

Herečka Pavla Vitázková (44) má za sebou chvíle hrůzy. Rozvedla se s manželem Dušanem Vitázkem a  do toho se připojil neskutečný strach o starší dcerku Báru (9). Ta totiž skončila v kómatu na jednotce intenzivní péče.

S Barunky zdravím to šlo z kopce od loňského léta. Byla žíznivá, unavená, rapidně zhubla. Pavla si dlouhou dobu myslela, že je to ze stresu kvůli jejímu rozvodu s Dušanem, ale pravda byla jinde. V září, na začátku školního roku, Barunky zdravotní problémy vyvrcholily. „Dcera usnula cestou ze školy, která v autě trvala tři minuty,“ popsala herečka v pořadu 13. komnata.

Rozvádějící se hvězda Cest domů Vitázková: Dcera (9) na JIPce bojovala o život!

Video se připravuje ...

S dcerou okamžitě jela k obvodní lékařce, ta je poslala na pohotovost. „Doktorka ji zkontrolovala a poslala nás na CRP a jeli jsme domů, do auta už jsem ji musela téměř odnést,“ vzpomíná na hrůzný zážitek maminka. To ale bohužel nebylo všechno. V noci se Báry stav zhoršil. „Volali jsme na pohotovost, ve tři hodiny už nešla probrat, dech byl šílený a byla zpocená. Věděla jsem, že tam je něco špatně a je to o minutách,“ svěřila se. Dušan poté dcerku v půl čtvrté ráno odvezl do nemocnice.

Lékaři odhalili, že Barunka trpí cukrovkou 1. typu a zažila ketoacidózní kómu. „Byla v bezvědomí dva dny a po těch dvou dnech se začala probírat a já jsem byla šťastná, protože jsem věděla, co jí je, a že už se to řeší,“ řekla Vitázková. Její dcerka si sice bude muset do konce života píchat inzulín a hlídat stravu, ale jinak může vést plnohodnotný život.

Hvězda Cest domů Pavla Vitázková (44): Rozvod po 18 letech!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.