Genzer kontra Finková: Soudkyně nevěřila vlastním očím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Genzer kontra Finková: Soudkyně nevěřila vlastním očím!

Linda a Geňa jsou po 10 letech oficiálně bývalí manželé.
Linda a Geňa jsou po 10 letech oficiálně bývalí manželé. (archiv Blesk, herminapress.cz)

Rozvody mohou vypadat všelijak, málokdy se ovšem očekává, že budou probíhat v ryze přátelském duchu. A přesně to byl případ herce a baviče Richarda Genzera (56) a zpěvačky Lindy Finkové (54). Jejich manželství ztroskotalo již před deseti lety a důvodem měly patrně být i nevěry. Dvojice ale žádnou zášť vůči sobě nechová.

Negativní emoce ve spojitosti s nevydařeným manželstvím nejsou nic pro ně. Už kvůli svým dětem chtěli Richard Genzer a Linda Finková udržovat přátelský vztah. Přemáhat se ale vůbec nemuseli. Jejich vztah je i nadále upřímný, třebaže silnější citové vazby už k sobě nechovají. Proto i jejich rozvod byl ojedinělým zážitkem nejen pro ně, ale i pro všechny zúčastněné.

Rozvedený Richard Genzer: Po 10 letech s manželkou soudu!

Video se připravuje ...

„U soudu bylo poslední stání, kam člověk nemusí, stačí, když tam za sebe pošle právníky, ale my jsme ani neměli právníky, byli jsme domluveni na všem. Ale chtěli jsme si to poslední stání užít spolu. Pořád jsme hledali vhodné termíny, proto se to trochu prodloužilo. Nakonec jsme tam tedy byli spolu, bylo to takové zvláštní, ale hezké. I ta soudkyně říkala, že to ještě neviděla,“ sdělil Genzer webu Expres.

Suchánek vychovává Genzera desítky let: Neúspěšně!

Video se připravuje ...

Definitivní zpřetrhání veškerých vazeb chtějí oba náležitě oslavit. Herec, bavič i tanečník v jedné osobě se netají tím, že pokud by se jeho bývala žena měla znova vdát, nemá problém se zhostit role svědka. „Za svědka jí klidně půjdu. Máme spolu děti, tak proč na sebe řvát?“ říká Richard Genzer.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.