Finková o manželství s Genzerem: Prostě jsem byla blbka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Finková o manželství s Genzerem: Prostě jsem byla blbka

Linda Finková se rozvádí s Genzerem a říká: Chci na plastiku!
Linda Finková se rozvádí s Genzerem a říká: Chci na plastiku! (Foto: archiv Blesku)

Linda Finková (54) je za herce a baviče Richarda Genzera (55) provdaná už dvaadvacet let. A to i přesto, že jejich vztah se rozpadl už před deseti lety. Finková teď zpětně hodnotí své rozhodnutí. Kvůli Genzerovi totiž před lety opustila svého tehdejšího přítele.

Manželé se seznámili během natáčení show Hogo Fogo. Oba dva si padli do noty, měli stejný smysl pro humor a jednoduše si to sedlo. V roce 2000 měli krásnou svatbu, ale jejich manželství se nevyvíjelo nejlépe. Pár let po sňatku to mezi nimi začalo skřípat a krizi se jim nepodařilo překonat.

Podle webu Našehvězdy.cz měla Linda dokonce jeden čas litovat, že si Richarda vybrala. Když s ním totiž začínala, byla ve vztahu s jiným mužem. „Chodili jsme spolu deset let. Toho si budu nosit v srdci bolestněji, rozešla jsem se s ním kvůli manželovi. Nezasloužili si to. Ani jeden, ani druhý,” zavzpomínala Finková v jednom starším rozhovoru. Co ji tedy na Genzerovi tolik přitahovalo? „Byl milej, děsně vtipnej a měl pro mě zase jiný kouzlo než všichni do té doby. Prostě jsem byla blbka,” překvapila Linda.

Linda Finková je po operaci: Co se stalo? A co teď nesmí dělat?

Video se připravuje ...

Dnes jsou ale výteční kamarádi a kolegové. Mají společné děti, oba dva se o ně vzorně starají a jsou důkazem toho, že i exmanželé spolu mohou vycházet. Dlouhá léta proto ani neřešili rozvod. Až teď se rozhoupali k tomu jejich manželství definitivně ukončit. „Teď se rozvádíme už půl roku, a to ne stylem, že bychom se u toho hádali. Naopak jsme se v klidu dohodli a teď čekáme, až nás soud rozvede a zatím se to neděje. Až se to stane, tak si asi půjdeme dát panáka a asi budeme plakat. Zažili jsme spolu krásná léta a máme šikovné děti,” dodala dojatě Linda pro šíp.deník.cz.

Richard Genzer: Zagorku můžu imitovat, protože jsem kamarád

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Honza
20. 11. 2022 • 02:18

Géňa poznal co to je za "fuchtli" a řešil to rozumně!

Petr Derby
17. 11. 2022 • 15:34

To vime odjakziva vsichni, ted nam jen rekni jakej problem jste meli v manzelstvi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.