Nepoučitelný průšvihář Geňa: ZÁKAZ OD PŘÍTELKYNĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nepoučitelný průšvihář Genzer: ZÁKAZ OD PŘÍTELKYNĚ

Richard Genzer
Richard Genzer (Blesk:David Kundrát/Czech News Center)

Když nejde o život, jde o... Přesně tohle heslo razí bavič a bývalý tanečník Richard Genzer (55), kterému život umí házet klacky pod nohy. Jak ustál finanční krizi? A jak to má aktuálně s přítelkyní, se kterou to znovu lepí dohromady?

Ani po několika pádech Richardu Genzerovi nezmizel úsměv z tváře, a třebaže by se mnozí složili, být v jeho kůži, on sám dnes nad některými kritickými chvílemi již umí mávnout rukou. Mít hausbót byl Geňův dávný sen, a když se mohly dát věci do pohybu, nebyl důvod cokoli odkládat.

Richard Genzer slibuje proměnu. Dvě brady a pupek musí pryč!

Video se připravuje ...

„To byl dům na vodě a měl 165 m², to by i Mareš čuměl,“ rozpovídal se o projektu v Show Jana Krause. Plán ovšem ztroskotal, aniž by měl bavič možnost volby. Najednou nebylo nic - ani hausbót, ani peníze. „Tak jsem to zaplatil, a tím to skončilo. Ta firma šla do exekuce,“ objasnil Genzer kámen úrazu.

Ani tato zkušenost ho ovšem neodradila, a tak zkusil své štěstí po letech znovu. A zadařilo se. „A teď stavíme nové hausbóty, hodně a pro všechny. Tak tam si snad nějaký uloupnu. Já jsem nepoučitelný!“ smál se Richard Genzer, jak napsal web Ženy.iprima.cz. Ani v osobních životě se porotce StarDance nevyhnul přešlapům, sám je však důkazem, že druhé šance zkrátka existují, stejně tak ale i následky.

KARLOS SHOW o šipkách: Zlej Kája a Genzer házeli po tupláku. Jak je dobrý Vémola?

Video se připravuje ...

Nedávno Geňu totiž vzala jeho staronová přítelkyně na milost:  „Mám přítelkyni a není to novinka. Nechci o tom vůbec mluvit, ona si to nepřeje. Jsem s ní rád, ale není to úplně skvělý, protože jsem udělal nějaké věci, za které se stydím, nebo jsem je neudělal dobře a chci je dělat lépe," přiznal zákaz od své lásky bývalý tanečník. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.