Linda Finková v bolestech: Nekompromisní ortel lékařů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Linda Finková v bolestech: Nekompromisní ortel lékařů!

Linda Finková
Linda Finková (profimedia)

Zpěvačka Linda Finková (54) má neustále mraky pracovních nabídek, za což je nesmírně vděčná, ale bohužel na odpočinek jí moc času nezbývá. Nyní navíc přiznala, že už delší dobu trpí bolestmi a čeká ji operace tříselní kýly.

Během léta si zpěvačka mohla o dovolené nechat jen zdát. „Jezdíme s Divadlem Broadway po hradech a zámcích a hrajeme koncertní verze našich muzikálů. Do toho chodím do studia a zkoušíme muzikál s hity Olympiku Okno mé lásky," svěřila se Linda pro časopis Sedmička. Finkovou práce baví a je šťastná, že ji může pořád naplno vykonávat. Bohužel ale v životě řeší i jisté zdravotní nepříjemnosti.

Richard Genzer na posledním rozloučení se Zagorovou: Imitoval ji při každém setkání

Video se připravuje ...

„Musím jít na operaci s tříselnou kýlou, protože celý život tahám těžké věci. A je potřeba tyhle věci zařídit přes prázdniny, protože od září mě čeká hodně práce," pronesla před pár týdny stále ještě manželka Richarda Genzera. Snad zpěvačce všechno dobře dopadne a bude moci co nejdřív zase naskočit do normálního života.

Inkognito: Hana Zagorová v podání Richarda Genzera

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.