Geislerová 19 let po svatbě: Nikdy nezveřejněné fotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Geislerová 19 let po svatbě: Nikdy nezveřejněné fotky!

Přípitek obřími číšemi byl vskutku velkolepý.
Přípitek obřími číšemi byl vskutku velkolepý. (Foto Instagram)

Je to už 19 let, co Aňa Geislerová (46) řekla »ano« Zdeňku Janáčkovi (44), s nímž vychovává tři děti. Ale fotkami ze svatby se pochlubila až teď. A nejen jimi!

Vzhledem k tomu, že svatba proběhla v prosinci 2003 a jejich synovi Brunovi bylo letos v srpnu 18 let, už byla nejspíše v jiném stavu. „Před osmnácti lety se mi po těžkém čtyřiadvacetihodinovém porodu narodil první syn,“ přiznala herečka.

Filmová Prezidetka Aňa Geislerová: Proč na premiéru nepřišel Vetchý?

Video se připravuje ...

Kulichy na hlavě

A jak probíhala jejich netradiční veselka? Do obřadní síně dorazili snoubenci s kulichem na hlavě. „Byli jsme tam jen my dva. A svědky jsme si našli v kavárně na náměstí,“ prozradila Aňa. Kromě kulichu měli nevěsta i ženich na sobě civilní oblečení. S oddávajícím si připili obřími číšemi. „Ta sklenka na přípitek byla slušně velká,“ komentovala Geislerová na sociální síti, kam přidala archivní snímky.

Teď už mě zná...

Svatbu by si prý klidně zopakovala. „No von mě asi ne, ale já bych si pana Janáčka vzala i teď,“ svěřila se herečka. „A tys zas něco provedla? Že on tebe už ne?“ vtipkoval na její účet herec a kamarád Pavel Liška (50). „To je furt něco... Teď už mě zná!“ reagovala Geislerová. I když měli s manželem jeden čas krizi, překonali ji a těší se na oslavu porcelánové svatby, tedy 20. výročí.

Jaká je Prezidentka Ani Geislerové? Silná i křehká, ale hlavně lidská

Video se připravuje ...

Trojnásobná máma

Aňa má tři děti. V roce 2004 porodila syna Bruna Fidelia a o tři roky později dceru Stellu Ginger. V roce 2013 se narodil syn Max.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.