Holky Geislerovy v posteli! Stejně jako před lety | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Holky Geislerovy v posteli! Stejně jako před lety

Anna Geislerová (vpravo) zveřejnila dojemnou rodinnou fotku.
Anna Geislerová (vpravo) zveřejnila dojemnou rodinnou fotku. (Foto Instagram)

Fotka, kterou si rády po letech zopakovaly! Holky Geislerovy se pochlubily půvabným setkáním! A byla na něj potřeba pořádná postel, musely se totiž do ní vejít hned tři generace.

„To byl mejdan! S mámou v posteli! A s babičkou,“ okomentovala nejmladší ze sester Ester Geislerová (39) fotku, na které se v peřinách válí hned několik dam z početného klanu Geislerů. Nechybí sestry Aňa (47) a Lela (48), babička Věra (77) i nejmladší generace – Esteřina dcera Mia Rosa Kadlecová (18) a Lelina dcera Mária. Lela si pobyt s rodinou zpříjemnila i skleničkou bílého vína. Na rodinné fotce ale někdo chyběl – Anina dcera Stella (16).

Aňa Geislerová: Na zahájení festivalu vynesla 300 litrů piva!

Video se připravuje ...

„Jedna nám tam chybí, ale to na Vánoce zvopáknem,“ ujistila Ester. A proč není Stella na fotce? „Byla sáňkovat,“ vysvětlila Aňa. Holky zveřejnily také fotku starou už pěknou řádku let, která ale ukazuje, že některé věci se nemění. S maminkou Věrou se totiž »Geislerky« fotily v posteli už v dětství! „Nádherný, až trochu závidím,“ píší holkám fanoušci pod dojemné fotografie.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.