Šok v zahraničí! Geislerová má s hvězdou Oppenheimera 2 děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Šok v zahraničí! Geislerová má s hvězdou Oppenheimera 2 děti

Aňa Geislerová s irským hercem Cillianem Murphym
Aňa Geislerová s irským hercem Cillianem Murphym (Profimedia.cz)

Zahraniční média zařídila herečce Anně Geislerové (47) pořádnou slávu! Píší totiž, že je manželkou irského herce Cilliana Murphyho (47) a že společně vychovávají dva syny.

Cillian Murphy momentálně září ve snímku Oppenheimer a jeho skutečnou manželkou je Yvonne McGuinness. Zahraniční novináři si ji nejspíš s Annou spletli, i když si nejsou ani vzdáleně podobné. Ke lživým článkům navíc přidali společné fotky Ani a Cilliana, které vznikly během natáčení filmu Anthropoid, kde tihle dva hráli manželé.

Oppenheimer: Exkluzivní ukázka z filmu

Video se připravuje ...

Jednu chybu kopírují další a další média, jako například magazín Elle, web Evoke nebo Cosmopolitan. Z Geislerové je rázem hvězda celosvětového kalibru! „Já doufala, že z mé práce s Cillianem přijde sláva, ale tuhle jsem nečekala,“ pronesla se smíchem herečka pro Expres.cz. Otázkou je, jak na celou situaci reaguje Cillianova skutečná manželka Yvonne, které byla ukradena identita.

Anna Geislerová na červeném koberci na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.