Aňa Geislerová z pusy vytáhla protézu: I to uvidíte na jaře v ČT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Aňa Geislerová z pusy vytáhla protézu: I to uvidíte na jaře v ČT

Aňa Geislerová
Aňa Geislerová (foto ara)

Na odhalení, co bude na jaře v České televizi, Aňa Geislerová (46) pobavila všechny přítomné. I když kolegyni Kláru Melíškovou (51) sedící vedle ní spíš vyvedla z míry. Herečka si jakoby nic z pusy vytáhla umělé zuby a mluvila dál.

„Mluví se s tím normálně. Používám je i na různé večírky. Mám to ráda,“ odpověděla Geislerová na otázku, jak zubní rekvizitu při natáčení minisérie Volha snesla v puse. Nikdo z přítomných ale nečekal, že má svůj doplněk nejen sebou, ale i na sobě. Herečka si sáhla do pusy a umělé zuby všem předvedla. „Ty máš něco v puse?! Tak to bych vůbec nepoznala,“ reagovala konsternovaná Melíšková sedící vedle ní. „Tak to ti teda pěkně děkuju,“ smála se seriálová Božena Němcová.

Nebojte, nekradu

„Obvykle si domů neodnáším rekvizity, tohle bylo ale se svolením maskéra Martina Valeše. Opravdu rekvizity nekradu,“ vysvětlila to posléze v dobré náladě. Nepříjemný doplněk si překvapivě pro svou postavu režisérky Válové v seriálu Volha si vymyslela sama. „V přípravě na svoji roli zašla tak daleko, že si ve spolupráci s maskéry nechala vyrobit umělé zuby a několik měsíců před začátkem natáčení si je nasazovala, aby se v nich naučila srozumitelně vyslovovat a zvykla si na ně. Dokonce v nich chodila i mezi lidi, po pražských ulicích,“ vylíčil kreativní producent Josef Vieweg, což herečka Aha! vzápětí potvrdila. „Bylo to překvapivě v pohodě, na to si člověk zvykne a nevadilo mi to. Trapný je to vyndavání a nandavání. Byť to na začátku dost bolelo, než si na to ta čelist zvykla,“ dodala pobaveně Geislerová.

Jaká je Prezidentka Ani Geislerové? Silná i křehká, ale hlavně lidská

Video se připravuje ...

Velký příběh malého práskače

Standa Pekárek (K. Hádek) má v životě tři přání: řídit volhu, jezdit pro redakci humoru a lidové zábavy a vozit Goťáka. Už tímhle prý Aňu Geislerovou režisér Jan Pachl (45) tak nadchl, že ji do pětidílné minisérie Volha z normalizačních 70. let nemusel dlouho přemlouvat. „Byla jsem hrozně zvědavá, jak Kryštof zahraje takovýho šílenýho chlápka. Říkala jsem mu, že mě zajímá, jaké bude mít po tom fanoušky, protože on tam hraje opravdu strašný charakter,“ vysvětlila Aha!. Hádkův Standa je omezený egocentrik, coby spolupracovník StB donáší úplně na všechny. Navíc vyniká v drobných podvodech, bravurně krade benzín, s lehkostí se zbaví konkurence, podvede manželku...

Další novinky v ČT

  • Po Plzni a Ostravě se od ledna přesune zločin do jižních Čech. Ve třináctidílné řadě Místo zločinu České Budějovice režírované Jiřím Chlumským (64) a Janem Hřebejkem (55) bude případy inspirované skutečnými událostmi vyšetřovat policejní tým ve složení David Novotný (53), Judit Pecháček (34), Filip Březina (27) a Leoš Noha (54).
  • Další novou kriminálkou pak bude třídílná minisérie Docent scenáristů Josefa Mareše (58) a Jana Malindy (40), kde si zahraje duo Ivan Trojan (58) a Ondřej Vetchý (60).
  • Do zákulisí televize zavítá také osmidílná novinka Dobré ráno, Brno! Jana Prušinovského (43).
  • S humorem pracuje také režisér Biser A. Arichtev (46) v třináctidílném pokračování Kukaček, seriálu o nechtěné záměně dětí.

A ještě 17 filmů

Vedle seriálů ČT nabídne divákům rekordních 17 filmů, které vznikly v její koprodukci. Kromě Zátopka i Poslední závod, komedie Prvok, Šampón, Tečka a Karel, Mimořádná událost či Kdyby radši hořelo, animovaný snímek Moje slunce Mad, pohádku Myši patří do nebe nebo dramata Okupace a Chyby. Zpestřením bude i šestidílná série Stopy Járy Cimrmana, atmosféru Příběhů starých hospod pak poodkryje během 8 dílů herec Josef Polášek.

Filmová Prezidetka Aňa Geislerová: Proč na premiéru nepřišel Vetchý?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.