Ultimátum České televize: Akční spolupráce Čechů a Slováků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ultimátum České televize: Akční spolupráce Čechů a Slováků!

Ján Koleník a Ester Geislerová
Ján Koleník a Ester Geislerová (foto: Instagram)

Sotva skončila minisérie Podezření, startuje dnes večer na České televizi další drama – Ultimátum. Nabídne únos, ze kterého není cesty zpět, akční scény, rvačky, dostatek napětí a skvělé herecké výkony Čechů i Slováků, jde o koprodukci.

Připomíná to hru na kočku a na myš, proti sobě stojí bývalý voják (Milan Bahúl) a policista (Ján Koleník), který je v celé kauze zapletený i osobně – na nemocničním oddělení, kde se skrývá únosce s obětí, je i jeho těhotná manželka. Hraje ji Ester Geislerová, která je sama dvojnásobnou mámou. Děti už má ale odrostlé, šestnáctiletá dvojčata studují na gymnáziu. Nyní dostala těhotenské bříško a mohla se vrátit o řadu let zpět. „Pro mě byla velká výhoda, že jsem hrála těhotnou, protože umělé bříško všechno schovalo. Točili jsme během pandemie a já byla, řekněme, pěkně rozjedená,“ usmívá se herečka, kterou v seriálu čeká i porod.

Bunda, v níž pukne krev

I když jde v zásadě o fiktivní příběh, je velmi volně inspirován skutečnými událostmi. V průběhu zasedání zemí Visegrádské čtyřky je unesen slovenský ministr obrany, začíná boj o čas. Vedoucí jeho kanceláře, mocnou ženu, hraje Diana Mórová, kterou čeští diváci uvidí poprvé ve velké dramatické roli. Znají ji hlavně jako porotkyni talentové soutěže.

Ján Koleník: Lockdown mi vyhovuje! Je to jediná šance si odpočinout!

Video se připravuje ...

„Baví mě točit takové akční věci. Janko mě tu zachraňuje, tahá mě v blátě. Měla jsem kvůli tomu speciálně ušitou bundu, aby když mě zasáhnou, na ní hned byla krev. Docela to bolelo, je to zvláštní pocit, jako když na vás něco pukne,“ vzpomínala herečka.

Víte, že...

...v seriálu si zahrál i slovenský zápasník MMA Attila Végh? Ztvárňuje bývalého legionáře, který dostane fotku toho, koho má zlikvidovat. Prát se tu bude s Koleníkem.

Prostor X: Rozhovor s Ester Geislerovou

Video se připravuje ...

Pozor, přijde dabing

Herci natáčeli ve svém rodném jazyce, televize se ale slovensky hovořící kolegy rozhodla nadabovat. Na obrazovkách uvidíte kompletně českou verzi. Na internetu bude k dispozici i varianta dvojjazyčná. Tu také bude vysílat slovenská televize Joj.

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (3. 4. 2022)



Přečtěte si
ptacek5
4. 4. 2022 • 11:35

Tento seriál je premiéra, takže není stokrát opakovaný. Ale štve mě, že je z produkce komerční televize JOJ. Julie Lescaut jede myslím na PRIMA KRIMI

ptacek5
4. 4. 2022 • 11:33

Dala jsem tomu 15 minut. Na nedělní večer si opravdu představuju něco lepšího než toto. Copak už se netočí seriály, kde ne nebude vraždit, vyhazovat do vzduchu. Myslím, že když je to inspirované slovenskou kauzou, tak si to měli nechat na Slovensku. Navíc ten dabing je hrozný. Dalších sedm nedělních večerů v zadeli. Ano vím, že mám možnost přepnout, ale jak už tu bylo napsáno. Platíme ČT koncesionářské poplatky za to, že se máme dívat na seriál z produkce slovenské JOJ.

miroslava13
4. 4. 2022 • 11:14

nedokoukala jsem ani první díl!!! co je to za slátaninu, začala jsem se už v první půli ztrácet v ději, nevěděla jsem kdo je čí manželka, milenka, dítě? divné dílko. kdo to stvořil?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.