Koleník z První republiky na pranýři: Namíchl půlku Slovenska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Koleník z První republiky na pranýři: Namíchl půlku Slovenska!

Ján Koleník
Ján Koleník (Instagram)

Slovenský fešák Ján Koleník (41) si pěkně naběhl. Mezi umělci ovšem není první, kdo se spálil. Herec se totiž na sociálních sítích pochlubil fotografií, která by fanynky rozhodně neurazila. Komentář pod ní ale nadzvedl ze židle nejednoho sledujícího…

Po návratu z Chorvatska, kde dotočil pokračování filmu Šťastný nový rok, zveřejnil Ján Koleník na sociální síti fotografii, k níž napsal delší vyjádření týkající se očkování. Herec se tak chtěl pochlubit tím, že i on patří mezi kompletně naočkované obyvatele Slovenska. Rozporuplné reakce nicméně očekával, jak je z jeho slov patrné: „Dnes dávám příspěvek o tom, že jsem už plně očkován. Podívejme se na to, co tato fotka udělá v komentářích. A respektuji ty, kteří jsou proti. Vždyť každý se opíráme o své přesvědčení a zdroje informací. Těmi mými jsou názory odborníků a ověřená média,“ cituje herce slovenský web Wanda.pluska.sk.

Z místa pod fotografií, kam obvykle lidé píší své komentáře, se rázem stalo bitevní pole. Někdo herce odsoudil za propagování vakcinace, někdo se za něj postavil, jiní s hořkostí přestali herce sledovat úplně. „Unfollow (přestat někoho sledovat na soc. sítích, pozn.). Ne za očkování, ale za tu propagandu,“ okomentovala fotografii bývalá sledující. „Ano, každého věc. Jen jedno nepochopím, proč je nutné dávat fotku, že jste se naočkoval? Kdo kdy dával fotky, že se očkuje? Velmi divná doba,“ přidala se další. Herec se i tak dočkal podpory od některých sledujících, kteří s ním názor sdílí a sami jsou kompletně očkovaní.



Přečtěte si
adam.jacques
7. 9. 2021 • 09:02

Janko je na píchání zvyklej 😁

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.