Romantika se Soukalové vymstila! Studená sprcha od fanoušků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Romantika se Soukalové vymstila! Studená sprcha od fanoušků

Gábina Soukalová s Milošem
Gábina Soukalová s Milošem (eGGCZSK)

Moderátorka a bývalá biatlonistka poslední dobou jen září. Nastávající maminka po boku svého partnera Miloše evidentně hoří láskou. Tu chce ventilovat také na sociální síti. Jenže…

Měl to být nevinný zamilovaný snímek z jetelového pole. Místo pochvaly se ale na instagramu strhla mela. Krásná momentka se velmi rychle stala  mnohým trnem v oku. A Gábinu Soukalovou dokonce označili za ničitelku. „Chudák zemědělec, co pak bude to poválené a pošlapané pole kvůli pár fotkám sklízet... Nešla by pěkná fotka udělat i z okraje pole?“ ptal se Gábiny dle webu Super.cz jeden z fanoušků. Přitakali mu další, kteří dodali, že takto olympijská hvězda akorát dává špatný příklad dalším. Což nakonec Soukalovou přimělo debatu okomentovat.

Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?

Video se připravuje ...

„Jak tu správně poznamenalo pár lidí, fotit se v poli, které někomu patří, není určitě pro zemědělce nic, co by je potěšilo. Nedomyslela jsem to do důsledků, když jsem sem tuto fotku umísťovala. My jsme samozřejmě nebyli prvními návštěvníky, kteří se na tu krásu přišli podívat a chovali jsme se s úctou tak, abychom nic neponičili. Samozřejmě, co člověk, to jiný přístup. Proto, pokud budete mít stejný nápad jako my, prosím ,buďte ohleduplní a vyfoťte se taky jen na kraji,“ zaprosila své fanoušky Gábina, která připustila, že skutečně mohla někoho nevhodně inspirovat.

Soukalová v roli moderátorky. Maluje se? A jak se jí na sebe kouká?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.